pogledajte

Crno-bele kombinacije u potpuno novoj izvedbi: Teksture, vuna i saten su samo neki od elemenata za šik izgled! (FOTO)

Zaboravite na strukirane košulje sa dugmićima koji pucaju preko grudi i uske crne pantalone ili suknje do kolena - niko ne želi da izgleda kao da nosi uniformu.

Moda
Autor:
Crno-bele kombinacije u potpuno novoj izvedbi: Teksture, vuna i saten su samo neki od elemenata za šik izgled! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ono što crno-belu kombinaciju čini neodoljivom danas jeste upravo to što se uvukla u sve stilove gde je ne biste očekivali.

Ako iz praktičnih razloga baš i ne možemo sebi da dozvolimo beli kaput do poda (iako je upravo on nešto od čega su satkani snovi) tu su bezbrojne druge varijacije na temu, a ključna reč su teksture. Meka vuna, sjajan saten, uglačana koža čak i teksas i šuškavi meterijali su prvi korak za uspešnu izvedbu.

Drugi je element iznenađenja (poput belih grilonki, a u njihovom nedostatku soknice). Način na koji slažete slojeve takođe donosi dodatne poene - ne zaboravite da je kombinacija crne i bele uvek elegantna i da sa sobom nosi određenu strogost čak i kada je u pitanju perjana (Prada) jakna. Uz po koji biser ili sat od nerđajućeg čelika ili belog zlata.

U svakom slučaju, samo jedan pogled na Instagram pokazao nam je da nismo usamljeni u svojoj novopronađenoj ljubavi prema ovom kontrastu - zato vam donosimo omiljene izvedbe koje smo videli poslednjih dana.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs