pogledajte

Kejt Midlton oduševila svojim neočekivanim modnim odabirom: Cipele koje svaka žena treba da ima! (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža dobila je novu radnu ulogu. Postala je podpredsednica britanskog Udruženja izviđača, a tu titulu deli s princem Edvardom, vojvodom od Kenta.

Moda
Autor:
Kejt Midlton oduševila svojim neočekivanim modnim odabirom: Cipele koje svaka žena treba da ima! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Kejt je prva žena u 113 godina postojanja te Udruženja koja se našla na toj poziciji. Vojvotkinji će ovo sigurno biti jedna od dražih uloga jer je i ona u detinjstvu bila izviđačica, a od kako je ušla u kraljevsku porodicu, redovno posećuje brojne izviđačke klubove i pruža im podršku u sklopu svojih inicijativa.

Moćna poslovna kombinacija: Melanija Tramp objasnila kako izgleda savršen jesenji stajling! (FOTO)

foto: Profimedia

Za mnogu decu i mlade ljude Udruženje izviđača igra ključnu ulogu u izgrađivanju odnosa i razvijanju veština koje će im kasnije u životu biti potrebne za uspeh, izjavila je.

Ovim povodom družila se s jednom ekipom izviđača iz Londona. S mališanima je prvo razgovarala o tome kako organizuju aktivnosti tokom pandemije, a zatim su se bacili na izradu papirnatih aviona i nezaobilazno pečenje slezovih kolačića uz logorsku vatru.

Brižit Makron zasenila prvu damu Litvanije: Haljina i kaput u savršenoj nijansi plave boje! (FOTO)

foto: Profimedia

Naravno, za takvo druženje vojvotkinja je odabrala pravu izviđačku kombinaciju jer bi svi ostali modni pokušaji bili potpuno nepraktični. Lanenu košulju u svetloplavoj nijansi iskombinovala je s pantalonama tamne boje. Nosila je i kožnu prsluk, a tu su bile i gležnjače koje često nosi.

Ove jeseni svaka žena mora da ima ovaj model pantalona: Udobne i trendi, odlično stoje svima! (FOTO)

foto: Profimedia

U pitanju je model idealan za takav tip druženja u prirodi kada vam je potrebna čvrsta i stabilna obuća. U takvim situacijama ne zamaramo se trendovima i umesto toga fokusiramo se na udobnost modela koje nosimo.

Međutim, takav tip robusnijih gležnjača vrlo je popularan među trendseterkama. One posebno vole da ih kombinuju uz lepršave haljine i suknje, kao potpuni stilski kontrast odabranoj odeći.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs