pogledajte

Zavirite u plakar Sofije Vergare: O ovim krpicama i aksesoarima sanja svaka žena! (VIDEO)

U svom luksuznom domu u Los Anđelesu gde živi sa suprugom glumcem pazila je pri uređenju svakog kutka. Osim toga pobrinula se da osigura veliku prostoriju samo za sebe i svoje krpice

Moda
Autor:
Zavirite u plakar Sofije Vergare: O ovim krpicama i aksesoarima sanja svaka žena! (VIDEO)
Sofija Vergara, Foto: Profimedia

Poput mnogih poznatih koji u svojim domovima imaju prostrane garderobere Sofija Vergara nije odolela da i sama sebi napravi jedan svoj kutak gde drži skupocene krpice i aksesoare. Prelepa Kolumbijka, zvezda serije "Moderna porodica" putem društvenih je mreža pokazala svoj najdraži kutak u svom luksuznom domu.

Dok se snimala u šarenom prozračnom kombinezonu i visokim potpeticama koje su njena modna slabost, mnogi su bacilli oko na pozadinu.

Pregledno složena garderoba na brojnim policama, vešalicama i policima u srebrno belim tonovima, dekor su njene raskošne sobe – garderobera.

Bez ovih sandala letnja sezona neće moći da prođe: Trend iz 90-ih se vraća na modnu scenu! (FOTO)

U prostoriji koju naziva garderobom ima i veliko ogledalo ali i viseći kristalni luster koji celoj sobi daje dozu glamura. Pored ogledala na polici se uredno složene cipele dizajnerske marke Kristijan Labuten. Vergara poseduje celu kolekciju ovih skupocenih cipela s famoznim crvenim đonom.

Tu su i neizostavne kožne torbe Hermes, koje svaka ljubiteljka mode priželjkuje u svom ormaru, a ova slavna glumica ima ih u nekoliko veličina i boja.

4 saveta francuske stilistkinje za savršen red u plakaru: Sredite svoje stvari jednom za svagda! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs