modni trend

Vreme je da kažemo zbogom uskim modelima: Ovo su jedine farmerice koje su vam potrebne! (FOTO)

Već se unazad nekoliko sezona najavljuje se kraj vladavine neuništivih skinny farmerica koje su već godinama na modnoj sceni, a među prvima ih je nosila modna ikona Kejt Mos

Moda
Autor:
Vreme je da kažemo zbogom uskim modelima: Ovo su jedine farmerice koje su vam potrebne! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Legendarna britanska manekenka nosila ih je na svoj kul način u kombinaciji s baletankama, što je ubrzo postala neizbežna modna uniforma na gradskim ulicama širom sveta.

Ipak, nakon dugo vremena uskim farmericama je odzvonilo, a nakon boyfriend i mum džinsa, vraćaju se modeli sa širokim nogavicama kakve često nosi mlada manekenska zvezda Kaia Gerber, naslednica supermodela Sindi Kraford, koja od majke nije nasledila samo lepotu, već i fantastičan osećaj za stil.

8 koraka do stila: Ne samo što ćete uštedeti novac, nego ćete biti autentični - a to je najvažnije! (FOTO)

foto: Profimedia

Slatka brineta često u svoje kombinacije uključuje, osim legendarnih starki koje su joj zaštitni znak, farmerice ravnih nogavica koje se šire prema dnu, poboljšanu, modernu verziju - izdužuju figuru i čine je vitkijom.

Već neko vreme ovakve modele viđamo među poznatim damama poput Kendal Džener, sestara Hadid ili Hejli Boldvin, a verujemo da ćemo udobne, šire modele farmerica viđati i u narednim mesecima.

Crno od glave do pete: Kraljica Leticija još jednom dokazala da je modna ikona!

Ako niste sigurni kako da ih nosite, ovakve retro farmerice nadahnute modom 60-ih i 70-ih odlično izgledaju i u kombinaciji sa štiklama, glomaznim patikama, čizmama...

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs