novi modni trendovi

4 vrste patika koje ćemo nositi ove jeseni: Idu savršeno i na haljine i na helanke! (FOTO)

Počinju oni prelazni dani kada nas hvata uzbuđenje zbog nove sezone (i novih početaka uopšte) ali nam je istovremeno žao da se oprostimo od leta pa njegove poslednje dane ljubomorno čuvamo. Zato je pravo vreme da se okrenemo novim trendovima za koje ne moramo dugo da čekamo kako bismo ih probali i - šta pada prvo na pamet? Patike, naravno.

Moda
Autor:
4 vrste patika koje ćemo nositi ove jeseni: Idu savršeno i na haljine i na helanke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bez njih više ne možemo ništa da zamislimo, a posle vrelih dana provedenih u ravnim sandalama i papučama na ravnu platformu (u kojima istina planiramo da malo zagazimo i u jesen) iskreno se radujemo i promeni. Pa, šta ćemo to prvo obuti? Ako je verovati omiljenim Insta devojkama, jedan od ova četiri trenda:

DUBOKE

Duboke patike i uske siluete, kratke haljine i helanke... One fokus stavljaju na noge gotovo kao i par visokih potpetica, a sa pravim stajlingom učiniće da one izgledaju duže. Da, dobro ste pročitali.

ČISTO BELO

Ok, ako bismo na patike primenili "florals for spring" analogiju to bi svakako bili beli modeli ali još uvek nismo ni izbliza spremni da ih se odreknemo. Malo šta izgleda toliko dobro kao par novih čistih belih patika bilo da ih nosite sa haljinama ili odelima.

KOLORBLOK

Odavno nismo videli ovoliko šarenila na obući i to nas jako raduje. Ove sezone praktično svaki model koji volimo dolazi i u varijanti sa različitim bojenim akcentima, a većina brendova nudi i opciju da boje kultnih modela odaberete sami.

KAO ZA TRENING

Ovo, naravno, ne znači da ćete ih - ako uopšte - nositi dok vežbate. Najbolji prijatelj ovih modela jeste oversized blejzer, dok ga u stopu prate mantil i kaput. Dodajte u miks i torbicu koja ide preko ramena i spremni ste.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs