Izaberite najlepše

Ovi modeli patika će osvojiti jesen!

Kada je moda u pitanju, jesen je uvek veoma inspirativna i pruža nam priliku da se zaigramo kombinujući jesenje, prolećne i letnje komade

Moda
15:14h Autor:
Ovi modeli patika će osvojiti jesen!
Deichmann patike, Foto: Deichmann

Ah ta divna jesen! Još uvek je toplo, ali ujedno i prijatno vreme, taman kako treba. Konačno možemo i preko dana da nanesemo šminku na lice, a da nam se ona ne istopi. Konačno možemo da obučemo nešto što nije ono u čemu nećemo “proključati”.

Konačno možemo nositi predivne modele zatvorene obuće koji su tokom leta strpljivo čekali u našim cipelarnicima da dođu na red. Godišnji odmori i vreli dani su iza nas, vreme je da se spremimo za jesen, za nove početke sa kojima je ona uvek blisko povezana, za novu školsku godinu, povratak na fakultet i posao.

Predstavljamo vam njihovo veličanstvo –patike

Kada je moda u pitanju, jesen je uvek veoma inspirativna i pruža nam priliku da se zaigramo kombinujućijesenje, prolećne i letnje komade.

Septembar je idealan mesec tokom kojeg možemo da iskažemo svoju kreativnost kroz raznovrsne odevne kombinacije za ovaj prelazan period. I dalje možemo da nosimolagane majice kratkih rukava, a uvek možemo poneti i atraktivni blejzer, sako ili teksas jaknicu da imamo da ogrnemo, da nam se nađe ukoliko bude svežije.

Što se obuće tiče, savršen izbor za promenljivo jesenje vreme su patike - lagane, udobne i jednostavne za kombinovanje sa slojevitim outfitima, ali i adekvatne za nošenje u gotovo svim prilikama.

Modeli sportskih patika
Modeli sportskih patikafoto: Deichmann

Iako su ih mnogi ranije povezivali sa sportskim kombinacijama, danas patike predstavljaju apsolutni modni hit i omiljenu obuću mnogih trendseterki. Patike nosimo svuda, one se mogu uklopiti i uz casual, ali i elegantne kombinacije, pružajući im atraktivan urbani izgled. Da li će to biti lepršava haljinica, simpatične zvoncare, suknja ili pak dobro skrojeno odelo, udoban trendi džins ili helanke – na vama je da odlučite, jer patike danas idu uz sve!

U susret novoj modnoj sezoni i velikim koracima pred nama, popularni brend obuće Deichmann obradovaće školarce, roditelje, ali i sve ljubitelje patika svojom kolekcijom ove nezamenjive obuće. Veliki izbor različitih modela krasi kolekciju, u čijoj se ponudi mogu pronaći patike koje će upotpuniti svačiji stil, od jednostavnih klasičnih, preko nesvakidašnjih i efektnih, pa sve do sportskih modela.

„Ružne,“ ali atraktivne, ove patike su modni imperativ

Na prvi pogled izgledaju ružno i kabasto, ali ovaj model patika predstavlja jedan od vodećih trendova sezonama unazad, a neće nas napustiti ni ove jeseni. Odvažne dame koje se ne plaše da istaknu svoj stil, nose takozvane„ugly“ ili „chunky“ patike.

Popularne su upravo usled svog glomaznog izgleda, koji ostavlja utisak. Neki su se u „chunky“ patike zaljubili već na prvi pogled, dok je nekim devojkama trebalo malo više vremena da ih prihvate. Ipak, već nekoliko godina one vladaju ulicama, postale su sinonim urbanog stila i zauzele posebno mesto u našim srcima. Ono što ih čini još primamljivijim jeste činjenica da je izbor modela, boja i dizajna ovih patika zaista ogroman, što olakšava kombinovanje.

Deichmann „chunky“ patike
Deichmann „chunky“ patikefoto: Deichmann

Vanvremenski klasik na vrhu modne lestvice

Naravno, i ove sezone na modnom tronu nalaze se jedinstvene i uvek aktuelne bele patike. Svojim klasičnim izgledom one imaju sposobnost da na donekle diskretan, ali i pomalo upečatljiv način osveže svaku odevnu kombinaciju, obezbeđujući mladalački i spontan stil.

U Deichmann-u ćete pronaći različite modele belih patika, od svedenih čisto belih, pa sve do ukrašenih različitim zanimljivim detaljima, šljokicama, animal printom, različitim ispisima i dekorativnim stikerima.

Deichmann klasik bele patike
Deichmann klasik bele patikefoto: Deichmann

Dodajte boju jesenjim outfitima

Jesen obeležavaju mirniji tonovi, tople, nežne, zagasite i prigušene boje. Ipak,kada je reč o patikama, opcija je mnogo, te izbor boje nije jednostavan. Ukoliko se opredelite za patike u boji, one predstavljaju zanimljiv način da unesete vedrinu i naglasite svoje odevne kombinacije. Posebno se izdvajaju klasičnicrni, atraktivnicrveni, sve popularnijižuti i zeleni, pa ielegantni teget modeli.

Deichmann patike u atraktivnim bojama
Deichmann patike u atraktivnim bojamafoto: Deichmann

Sportski stil za različite prilike

Modeli sportskih patika pravi su izbor za sve koji su aktivni i stalno u pokretu. Pored ultimativnog komfora koji pružaju, sportske patike dolaze i u zanimljivi dezenima, te ih možete nositi, ne samo tokom treninga, već i u drugim prilikama, za školu ili fakultet. Nemojte isključiti nizanimljive kombinacije sportski modela sa suknjama ili haljinama, budite smeli i usudite se da ponesete ovaj trend.

Sportske patike u Deichmann-u
Sportske patike u Deichmann-ufoto: Deichmann

Dočekajte jesen spremni uz Deichmann kolekciju

Septembar je obeležen mnogim lepim dešavanjima i donosi nam nove mogućnosti, kako na privatnom i poslovnom planu, tako i po pitanju mode. Sa prvim znacima koji obeležavaju kraj leta nastojimo da se pripremimo za novu sezonu, a to uvek uključuje i damama omiljen jesenji shopping.

Lista za kupovinu je dugačka, a na njoj se neizostavno nalaze i patike, možda i lagane čizmice, cipele na štiklu koje će obogatiti vaš cipelarnik. Obradujte sebe i sebi najbliže praktičnim i modernim modelima iz Deichmann kolekcije.

Celokupnu Deichmann ponudu možete pogledati na: https://m.deichmann.com/RS/sr/shop/welcome.html

Uživajte u novim avanturama uz Deichmann!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs