BOJE VLADAJU OVOG LETA

Ovo su boje lakova za nokte koje morate imati ovog leta: Nijanse koje "viču" – leto! (FOTO)

Pastelne nijanse su apsolutni hit u šminkanju ovog leta, a slično je i kada je stilizivanje noktiju u pitanju, mada su u ovaj trend ušle i neke jarke nijanse...

Moda
16:45h Autor:
Ovo su boje lakova za nokte koje morate imati ovog leta: Nijanse koje "viču" – leto! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Prethodnih godina popularne nežne i prirodne letnje nijanse dopunile su i dosta inetnzivnije i upadljivije boje. Dakle, ovog leta ćemo uživati u trendi bojama lakova čije se dijapazon nijansi kreće od ultra svetlih do jarkih neonskih. To su nijanse koje su toliko svetle i živopisne da se čini kao da su "žive".

Narednih sedam nijansi su najpopularnije boje lakova za leto koje je pred nama.

Neon žuta

Da bi ova boja postala još izražajnija, ispod nanesite sloj neprozirnog laka. Dodatni savet: kako biste postigle savršenu ravnotežu, na nokte na nogama nanesite kremastu nude nijansu.

Vatrena mandarina

Sigurno će vam fantastično stajati bilo da ste pocrneli ili ne, a dodatak je to što će se odlično slagati sa čašom hladnog nekog egzotičnog koktela. I, da, odmah će je svi primetiti.

Pastelno lila

Nežna i privlačna, lila nijansa tako će dobro stajati na vrhovima prstiju, posebno nakon što vam koža dobije tamniji pigment. Ova boja je kao stvorena za leto i odiže ženstvenošću i svežinom.

Jarko ljubičica

Jedno je sigurno – ovo je boja koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Da, ova živahna nijansa ljubičaste veoma je raskošna, a odlično se slaže sa lakom boje breskve koji možete naneti na nokte na nogama. Kontrast koji je neodoljivo privlačan!

Morsko plavetnilo

Nijansa koja tako neodoljivo podseća na more, plažu, leto… Istovremeno je i pravo osveženje koje možete nositi na vrhovima svojih prstiju, bilo kada i u bilo kojoj prilici

Nijanse krem boje

Sve prirodne nijanse bež - od najtamnije, koja je skoro braon, pa do koralno bele su hit ovog leta. Svedene i sofisticirane - veoma će se lepo uklapati uz skoro svaki autfit i šminu.

Azurno plava

Ova boja izgleda fenomenalno i moćno na noktima. Ono što je važno, jeste da uzmete kvalitetan i gust lak, kako ne biste dobili slab i proziran efekat.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs