pogledajte

Brižit Makron ponovo u akciji: Prvo pojavljivanje prve dame Francuske nakon epidemije! (FOTO)

Uz dodatni oprez, prva dama Francuske polako se vraća svojim dužnostima ali koristi i slobodno vreme za aktivnosti koje je usrećuju

Moda
Autor:
Brižit Makron ponovo u akciji: Prvo pojavljivanje prve dame Francuske nakon epidemije! (FOTO)
Brižit Makron, Foto: Profimedia

Javnost se uželela prve dame Francuske Brižit Makron (67) koja još od zatvaranja te zemlje zbog koronavirusa nije napuštala Jelisejsku palatu.

Sada to nadoknađuje, pa osim što je već imala prvo zvanično pojavljivanje kada je posetila bolnicu nadomak Pariza, koristi i slobodne trenutke za aktivnosti koje ne promiču foto-reporterima.

Brižit Makron oborila sa nogu modne kritičare: Ovako se oblači prava dama! (FOTO)

foto: Profimedia

Za ovu priliku, prva dama je obukla kaput u isprano crvenoj nijansi do kolena, crne uske farmerice koje su njen zaštitni znak, dok je na nogama imala gležnjače u istoj boji sa niskom petom. Ono što je promenila su oblik naočara, sada nosi veoma aktuelan oblik, u pitanju su okrugle sunčane naočare koje su veoma popularne ovog leta.

Viđena je kako vozi bicikl ulicama francuske prestonice, a u pitanju je rekreacija koju Brižit već dugo voli i upražnjava, često i sa suprugom Emanuelom.

Njen stil je inspiracija ženama širom sveta, a stajlinzi uvek za čistu 10-ku: 5 modih zapovesti Brižit Makron! (FOTO)

Očigledno, oprez je malo popustio i kod prve dame, pa se slobodnije kreće otvorenim prostorom a njenim poštovaocima ovo je znak da se vraća redovnim aktivnostima i javnom životu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs