pogledajte

Modne lekcije Keri Bredšo: Tri komada sa kojima nema greške! (FOTO)

Američka glumica najpoznatija po ulozi Keri Bredšo u hit serijalu "Seks i grad" ponovo je osvojila modnom kombinacijom u kojoj je spojila više ovosezonskih trendova

Moda
Autor:
Modne lekcije Keri Bredšo: Tri komada sa kojima nema greške! (FOTO)
Sara Džesika Parker, Foto: Profimedia

Predimenzionirani sako, šljokičasta crna haljina s kontrastnim okovratnikom i mrežaste čarape bile su dobitna kombinacija Sare Džesike Parker čiji su modni odabir, haljinu kuće "Dolce&Gabbana", za nedavnu dodelu Zlatnih globusa mnogi proglasili jednom od lošijih.

Saveti Keri Bredšo: 9 lekcija o životu i ljubavi kojih bi trebalo da se pridržavamo! (FOTO)

foto: Profimedia

Ipak, 52-godišnja glumica vratila se sa stilom: u šljokičastoj kombinaciji u kojoj je ključni komad bio modni dodatak iz njene kolekcije. Crnu haljinu s belim okovratnikom brenda "Ashish" uskladila je sa šljokičastim salonkama iz svoje kolekcije i tamnoplavom torbicom brenda "Atelier".

Osim svoje kolekcije cipela koje obožava isto kao i njen kultni lik Keri Bredšo, slavna glumica lansirala je i kolekciju torbica kao i malih crnih haljina koje su joj česti izbor, posebno za svečanije prilike.

Stil Keri Bredšo: Najlepše odevne kombinacije koje mogu da se nose i sada (FOTO)

foto: Profimedia

Iako voli da se poigrava različitim odevnim predmetima, krojevima i materijalima, Sara Džesika Parker često se vraća onim proverenim modnim receptima s kojima ne može da pogriješi. Mala crna haljina, sako i salonke su trio na koji se uvek može računati - i ona to dobro zna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs