POGLEDAJTE

NIKOM BOLJE NE STOJI ŠORTS NEGO OVOJ ŽENI: Vitke i zategnute noge došle do izražaja, nema ko se nije okrenuo za Kejt

Vojvotkinja od Kemdridža prekršila strogo pravilo kraljevske porodice.

Moda
11:48h Autor:
NIKOM BOLJE NE STOJI ŠORTS NEGO OVOJ ŽENI: Vitke i zategnute noge došle do izražaja, nema ko se nije okrenuo za Kejt
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Kejt Midlton je prisustvovala tradicionalnom sportskom događaju u Plimutu u Velikoj Britaniji, a na taj događaj se pjavila se u šokantnom modnom izdanju.

Uobičajen stil vojvotkinje od Kembridža je miljama daleko od ovoga što smo sada imali prilike da vidimo. Ona je uvek u midi suknjama i haljinama, često u pantalonama i veoma retko kada u farmericama. Kejt Mildton u šortsu nije prizor koji se baš često sreće.

Pa ipak, upravo ova odevna kombinacija je bila adekvatan izbor za manifestaciju "The 1851 Trust And The Great Britain SailGP" tima koji je vojvotkinja podržala - prema tradiciji.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt je i prethodnih godina prisustvovala ovoj manifestaciji birajući ležerne stajlinge. Ali, ipak danas je otišla korak dalje.

Centralni detalji njenog modnog izdanja bili su šorts i patike. Elegantni šorts sa zlatnim dugmićima je kreacija brenda "Holland Cooper clothing" i njegova cena je 199 funti odnosno 27.800 dinara.

1 / 5 Foto: Profimedia

Patike su iz kolekcije modne kuće "Superga" čije je zaštitno lice Emili Ratajkovski. Za model kakav smo videli na Kejt treba izdvojiti 65 funti odnosno nešto više od 9.000 dinara.

Kako vam se dopada ovo izdanje lepe vojvotkinje?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs