kako vam se dopadaJU?

PONOVO SE NOSE PANTALONE KOJE SU OBOŽAVALE NAŠE MAME: Kendal Džener i Hejli Biber su dokaz! (FOTO)

Nakon što su ga 2006. godine osnovale poznate bliznakinje Meri-Kejt i Ešli Olsen, brend The Row osigurao si je impresivnu vojsku slavnih fanova, među kojima se nalazi i supruga kanadske muzičke senzacije Džastina Bibera ali i Kendal Džener.

Moda
Autor:
PONOVO SE NOSE PANTALONE KOJE SU OBOŽAVALE NAŠE MAME: Kendal Džener i Hejli Biber su dokaz! (FOTO)
Foto: Profimedia

Protekle godine slavne osobe jednoglasno su se složile da su pantalone s potpisom američkoga brenda The Row isplativa investicija. Rouzi Hantington-Vajtli, vojvotkinja od Saseksa i Dženifer Lorens rano su prihvatile pantalone naziva Igor u prolećnim i letnjim mesecima, dok je Kendal Džener snimljena u modelu imena Phoebe.

Obe verzije pantalona s potpisom brenda koji je postao statusnim simbolom u svetu slavnih neverovatnp su laskave zahvaljujući kroju širokih nogavica, oštrim naborima i velikoj pažnji posvećenoj detaljima. Pantalone Igor izrađene su od prozračnog pamuka (dostupni su i laneni i svileni stilovi), koje imaju dovoljno čvrstine da silueta zadrži oblik. S druge strane model Phoebe stvoren je od mešavine viskozne vune koja postiže savršenu ravnotežu između krutog i lepršavog materijala.

POSLEDNJE IZDANJE KEJT HADSON JE ČISTA INSPIRACIJA: Za ovakav stajling je potrebna hrabrost! (FOTO)

Kendal Džener
foto: Profimedia

Američka it devojka Hejli Biber poslednja je zvezda koja je u svoju kolekciju u ormaru ubacila model pantalona Igor s potpisom brenda The Row. Uz kratki džemper, trendi model jakne s dodatkom krzna i Balensijagine komade u znaku patika i torbe, Hejli Biber pokazala je svoj način stilizovanja hit modela pantalona u svetu slavnih.

ONE KRŠE PRAVILA,BAVE SE MODOM,NE ZANIMAJU IH STROGA PRAVILA: Koja je po vama najbolje obučena dama plave krvi? (ANKETA)

Kendal Džener
foto: Profimedia

U odnosu na slične brendove na modnoj sceni, The Row je do sada uspešno izbegavao hajp, a istovremeno je, kako je jednom prilikom istakao magazin Vog, postao opsesija u svetu mode. Njihovi visokokvalitetni osnovni komadi stižu s visokom cenom, a tek ih poslednjih meseci viđamo na najfotografisanijim slavnim osobama kao što je Hejli Biber i Kendal Džener.

Kako se vama dopada ovakav stil pantalona?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs