kako vam se dopada?

MINIMALIZAM U REŽIJI KRALJICE LETICIJE: Ovakvo odelo mora da ima svaka žena od stila! (FOTO)

Ovaj trik španske kraljice morate da zapamtite!

Moda
Autor:
MINIMALIZAM U REŽIJI KRALJICE LETICIJE: Ovakvo odelo mora da ima svaka žena od stila! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Supruga španskog kralja Felipea VI, kraljica Leticija uspeva da za svaki svoj stajling dobije listu desetku pa ni ovaj put nije ništa drugačije. Dajte joj strogo poslovne okolnosti i spremiće za vas pravu malu modnu magiju. Briljantno nosi razne dezee, savršeno izgleda u uskim suknjama, ali reklo bi se da kraljici Leticiji od Španije ne stoji i ne daje više samopouzdanja kao staro dobro žensko odelo.

MINI SUKNJE SU PONOVO NA RADARU: Ne postoji ni jedan razlog zbog čega već sada ne možemo da ih nosimo! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Španska kraljica prisustvovala je pre nekoliko dana u Madridu sastanku Upravnog odbora Fondacije za pomoć zavisnicima od droge u Guglovom kampusu, a odmah potom i događaju nazvanom "(In)formate", panel diskusiji o kritičkoj misli i medijskoj pismenosti. Šta obući? Leticija sigurno nije imala dilemu!

Supruga Felipea VI može da se pohvali time što je vlasnica nekoliko kompleta odlično krojenih odela, koje često i rado nosi i ne libi se da ih ponavlja u vrlo kratkim vremenskim razmacima, čime iznova podseća ljubiteljke njenog stila na staru izreku da "nismo dovoljno bogati da nosimo jeftinu odeću". Njena odela su kvalitetna, vanvremenskog dizajna i vrlo pogodna za kombinovanje, a ovog puta izvor je pao na dvodelni set španske modne kuće Bimba y Lola.

IMA 63. GODINE,NJEN ZAŠTITNI ZNAK JE DANAS TREND BR.1:Kako je Šade Adu još jednom zacementirala svoj status modne ikone?

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Reč je o kompletu sastavljenom od sivog sakoa koji se blago širi i ima ravne rukave i pantalona "na peglu" ravnog kroja. Poseban detalj su plavičasti dugmići na dvorednom kopčanju blejzera koji daje oštrinu ovom komadu, a Leticija je uz to primenila odličan modni trik.

KOŽA SE VRATILA NA VELIKA VRATA: Jedan komad je postao neizbežan u ormanu poznatih dama! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Naime, siva i crna kombinacija boja uvek su poželjne u zimskim mesecima, ali sa njima treba imati meru. Ovaj spoj najbolje izgleda kada je jedna boja u prvom planu, a druga je prati kao podrška, pa je Leticija imajući to u vidu rešila da siva boja "nosi" stajling, dok je crna tu "u pozadini" na jednostavnoj bluzi koja je upasana u pantalone i skrivena iza sakoa, i salonkama s visokim štiklama. I sam dizajn crnih komada ukazuje na neutralnost i na to da je sav fokus na odelu, a u skladu s tim nema ni suvišnog nakita ni prejake šminke.

MODNE IKONE SU SLOŽNE: Kaput ovog dezena je najvažniji komad svake žene od STILA! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Španska kraljica ponela je i crnu torbicu od krokodilske kože koja je zaokružila ceo ovaj savršen stajling.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs