ikona stila

STIL REJČEL ZOE JE VEČITA INSPIRACIJA: 10 modnih zapovesti najpoznatije Holivudske stilistkinje! (FOTO)

Svoje modno carstvo je počela da gradi u Los Anđelesu pre više od trideset godina, imala je rijatliti šou, oblačila je najpoznatije dame Holivuda za dodelu Oskara, postala modni dizajner.

Moda
13:49h Autor:
STIL REJČEL ZOE JE VEČITA INSPIRACIJA: 10 modnih zapovesti najpoznatije Holivudske stilistkinje! (FOTO)
Rejčel Zoe, Foto: Profimedia

O stilu Rejčel Zoe i njenom uticaju s početka 2000-tih godina znaju svi oni koji se makar malo zanimaju za modu. Svoje početke pripisuje poznatim ličnostima koje je na samom početku stilizovala, a lista je zaista dugačka.

Nije pogrešno reći da je svojim umećem jako uticala na stil sestara Olsen, koje danas imaju jedan od najluksuznijih brendova na svetu, The Row, ali i to da je oblikovala modu s početka milenijuma i da su njoj tražile savet tada najpoznatije starlete i mlade glumice Holivuda - Lindzi Lohan, Paris Hilton, Nikol Riči i mnoge druge. I sama veoma mršava, optuživali su je da je svoje klijente savetovala da budu što tanje, pa su tako mnoge od njih završavale i u ustanovama u kojima su se borile protiv raznih oblika poremećaja sa ishranom. Da li je to zaista tako, to ne znamo, ali znamo da je stil Rejčel Zoe oblikovao stil jednog vremena kada je Amerika u pitanju, i da dan danas ima armiju pratilaca na društvenim mrežama koji svaki njen savet veoma vrednuju.

Ona je šoping manijak, obožava da kopa po vintidž buticama širom sveta, ne može da odoli dizajnerskom nakitu, kaputa i haljina ima više nego ijedna žena na svetu. Boho stil neguje od samih početaka svoje karijere i ne odriče ga se ni onda kada nije u trendu.

Zbog svega toga, Rejčel Zoe jeste jedna od najbolje obučenih žena na svetu.

Donosimo vam 10 pravila odevanja Rejčel Zoe:

1. ZVONCARE

2. XXL TAŠNA

3. KRZNO

4. ODELO

5. RESE

6. ŠEŠIR I VELIKE NAOČARE

7. UPEČATLJIV DEZEN

8. PONČO

9. NAKIT

10. DUGAČKA HALJINU U STILU GRČKE BOGINJE

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs