kako vam se dopada?

PINK SAKO I ČIZME DO KOLENA: Emili Ratajkovski je majstor spajanja trendi komada! (FOTO)

Emili Ratajkovski sjajnim stajlingom je dokazala kako jarke i neonske boje nisu rezervisane samo za letnje mesece. Povodom promocije njene knjige 'The Body' manekenka je pokazala sjajan dnevni stajling čija je zvezda bio sako pink boje.

Moda
Autor:
PINK SAKO I ČIZME DO KOLENA: Emili Ratajkovski je majstor spajanja trendi komada! (FOTO)
Emili Ratajkovski, Foto: Profimedia

Slavna američka manekenka Emili Ratajkovski nedavno je izdala memoare, knjigu naziva 'The Body' koja je odmah postala bestseler Njujork Tajmsa. Emili sada ima pune ruke posla oko promocije knjige, ali njen modni stil zbog toga ne pada u drugi plan.

ŠARLIZ TERON JE UVEK SEKSI I OTMENA U ISTO VREME: Poslednja kombinacija je dokaz, a mi se pitamo kako to uspeva? (FOTO)

Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

U Njujorku je tako pokazala sjajan dnevni stajling, posebno upečatljiv zbog kombinacije jarke ružičaste i zagasite crne boje. Predimenzionirani neonski pink sako iskombinovala je s klasičnom crnom rolkom i uskim crnim helankama. Stajling je zaokružila visokim, uvek trendi čizmama na blok petu, a našle su se tu u sunčane naočare s kvadratnim okvirima.

NEPOGREŠIVA ODEVNA KOMBINACIJA FILMSKE DIVE: Šeron Stoun objasnila kako žena u zrelim godinama treba da izgleda! (FOTO)

Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

Čizme do kolena jedan su od glavnih jesenjih trendova i odlično nadopunjuju svaki izgled, uključujući uske farmerice, helanke ili haljinu. Upečatljive boje i slojevito odevanje odličan su izbor za zimske stajlinge, a Emili je ovaj put majstorski spojila klasične i vrlo trendi komade.

Kako vam se dopada ovaj stajling lepe manekenke?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs