kako vam se dopada?

SAVRŠENA HALJINA ZA JESEN U REŽIJI OLIVIJE PALERMO: Ona je najbolje stilizovana žena Njujorka! (FOTO)

Najpoznatija modna influenserka na svetu, Olivija Palermo, ulicama Njujorka prošetala je haljinu čiji dizajn odlično spaja i kombinuju različite boje i printove. Njujorška 'it devojka' još jednom je pokazala kako ima dobro uvežbano oko za zaista upečatljive stajlinge

Moda
16:00h Autor:
SAVRŠENA HALJINA ZA JESEN U REŽIJI OLIVIJE PALERMO: Ona je najbolje stilizovana žena Njujorka! (FOTO)
Olivija Palermo, Foto: Profimedia

Haljina je jedan od onih odevnih predmeta koji omogućuje da u tren oka budemo doterani i obučeni od glave do pete. Zato ni ne čudi da su upravo haljine najčešći modni izbor zaljubljenica u modu. Ali, za dobar stil važno je odabrati pravu, a obožavanoj modnoj influenserki Oliviji Palermo to zaista ide od ruke. Njujorška 'it devojka' za različite prilike, bilo za službena događanja ili ležerne izlaske, vrlo rado bira haljine koje su jedno od značajnih obeležja njenog stila.

Svojim najnovijim stajlingom Olivija je sada ponovo oduševila, a na svom Instagram profilu podelila je nekoliko fotografija na kojima je svu pažnju privukla prekrasna haljina. Izrađena od svile u kamenom bež tonu, maksi kroja, puf rukavima, a na haljini su sjajno kombinovani crveni, crni, plavi i zlatni detalji pomalo orijentalnog prizvuka. Haljina prošivena ispod bedara ima zaista upečatljiv kroj s gornjim užim i donjim širokim delom pa deluje vrlo elegantno, ali i romantično.

Dizajn haljine potpisuje kolumbijska modna dizajnerka Silvia Tcherassi, a ovaj model nosi naziv Caronia i prodaje se po ceni od 1.320 evra. Kako bi upotpunila izgled, Olivija je odabrala crne sandale s visokim potpeticama s potpisom Kristijana Labutena i ručno izrađenu torbu. Vrlo jednostavni modni dodaci odlično su upotpunili stajlinga ali nisu zasenili prekrasnu haljinu kao glavnu zvezdu ove kombinacije.

Ovakav model haljine odličan je za kasno leto, ali i nepogrešiv izbor za prve jesenje dane. Kombinovanje s čizmama kao i dodavanje sakoa ili trendi jakne u tren oka kreiraće odličan stajling za hladnije dane.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs