pogledajte

EMILI RATAJKOVSKI U KOMBINACIJI IDEALNOJ ZA PROLEĆE: Retro patike su neizbežan modni detalj! (FOTO)

Američki model i glumica Emili Ratajkovski uživa u prvim danima majčinstva, a sunčani dan u Njujorku iskoristila je za šetnju sa svojim suprugom Sebastijanom Ber-Meklardom i sinom Silvesterom Apolom. Za porodičnu šetnju Emili je odabrala jednostavnu, ali kul kombinaciju koju ćemo rado pozajmiti iz njenog ormara.

Moda
Autor:
EMILI RATAJKOVSKI U KOMBINACIJI IDEALNOJ ZA PROLEĆE: Retro patike su neizbežan modni detalj! (FOTO)
Emili Ratajkovski, Foto: Profimedia

Blejzer i farmerice jedna su od najpopularnijih prolećnih kombinaciji koju obožava i Emili Ratajkovski. Za ležernu šetnju, poznata manekenka je smeđi blejzer klasičnog kroja spojila s plavim farmericama visokog struka i finim kardiganom crne boje.

Kako bi začinila ovaj jednostavni izgled, Emili mu je dodala vunenu kapu, mačkaste sunčane naočare, crni kaiš, zlatni nakit i crvene čarape. Možda najviše pažnje u ovom ležernom i kul street style izdanju Emili Ratajkovski plenile su patike koje je odabrala, a koje se nalaze na listi modnih favorita brojnih poznatih zvezda i modnih trendseterki.

4 NOVA NAČINA KAKO DA NOSITE DŽEMPER OVOG PROLEĆA: On ima glavnu ulogu u svim autfitima! (FOTO)

Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

Baš poput Emili, nosite ovog proleća retro patike sličnog stilau kombinaciji s elegantnim modelima poput klasičnog blejzera, ležernim favoritima poput farmerica i trenerki, ali i u kombinaciji sa šarenim i ženstvenim prolećnim haljinama i suknjama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs