pogledajte

STAJLING KOJI SKIDA GODINE: Modna ikona i u osmoj deceniji oduševljava svojim stilom! (FOTO)

Legendarna Dajana Kiton jedna je od onih dama s neverovatnim osećajem za stil pa podjednako osvaja stajlinzima na crvenom tepihu, ali i van njega

Moda
STAJLING KOJI SKIDA GODINE: Modna ikona i u osmoj deceniji oduševljava svojim stilom! (FOTO)
Dajana Kiton, Foto: Profimedia

Slavna glumica koja je ove godine u proslavila 75. rođendan u svakoj prilici pokazuje kako itekako ima stila, a njen zaštitni znak su zasigurno odela koja joj fantastično pristaju.

Holivudska legenda ni ne pomišlja na penziju, pa uprkos globalnoj pandemiji radi punom parom. Dajana se trenutno nalazi na setu filma 'Mack & Rita' u Palm Springsu pa je za vreme pauze prošetala po sladoled, što nije promaklo fotografima.

OVI DETALJI ĆE PODIĆI SVAKU KOMBINACIJU NA VIŠI NIVO: 3 komada bez kojih ne možemo ovog proleća! (FOTO)

Dajana Kiton
foto: Profimedia

Šarmantna dama koje se sećamo i iz filmova kontroverznog Vudija Alena oduševila je svojim modnim odabirom, za koji je zaslužila čistu peticu.

Bezvremenski komadi koje je seda kraljica stila iskombinovala pristaju svima, a kombinacija farmerica širih nogavica s trendi rupama, košulje diskretnog kvadratnog dezena i kultnih niskih starki sve je očarala.

U svom je stilu ovaj look zaokružila crnim šeširom te pokazala kako legendarni model konversica koji je na tržištu više od 100 godina pristaje svima i u trenu skida godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs