savršeno stilizovana

Visoke čizme i omiljena jesenja boja u režiji Amande Holden: Ona uvek izgleda tip top! (FOTO)

Amanda Holden, britanska radijska voditeljka, glumica i poznato TV lice, dobro je poznata po svojim uvek tip top skockanim izdanjima o kojima nema šta da se prigovori

Moda
Autor:
Visoke čizme i omiljena jesenja boja u režiji Amande Holden: Ona uvek izgleda tip top! (FOTO)
Amanda Holden, Foto: Profimedia

Ova 49-godišnjakinja kad je u pitanju moda ne zna za greške, pa ne čudi da je fotografi prate u stopu prilikom odlaska na posao.

Londonske ulice Amanda u trenu pretvara u pravu modnu pistu, a uvek bira modne kombinacije koje laskaju njenoj vitkoj figuri.

Da su visoke čizme apsolutni hit ove jeseni, dobro zna i Amanda koja se odlučila za nijansu u bordo boji, koja je za mnoge omiljena jesenja boja.

Samo je jedna Kejt Mos: Osvanula na naslovnoj strani Voga i dala neobičan intervju! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Članica žirija Britain's Got Talent haljinu ženstvenog kroja u toj nijansi hrabro je uparila s visokim čizmama i baket (korpa) torbicom, a stajling za čistu peticu upotpunila je crnim kaputom.

Savršena šminka, sunčane naočare i mladalačka frizura začinili su ovo šik izdanje popularne voditeljke.

Inače, Amanda koja je godinama u svetu šoubiznisa, ove je jeseni objavila svoj debitantski album Songs From My Heart za koji je dobila pregršt pohvala.

Omiljeno TV lice odlično se snalazi i u eteru gde radi na Heart FM-u od prošle godine, u paru s popularnom članicom Pussycat Dollsa, Ešli Roberts.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs