Moda

Savršen stil za plitak džep: Izgledajte besprekorno i u jeftinijim komadima! (FOTO)

Kada je stil u pitanju, zaista je sve pitanje stava. Kako nosite odeću, privlačite poglede, kako se držite i osećate u svojoj koži, a i odeći koju birate. Neke žene imaju talenat da izgledaju "kao milion dolara". Ako niste, a želite da budete među njima, ovo je pet korisnih smernica.

Moda
10:58h Autor:
Savršen stil za plitak džep: Izgledajte besprekorno i u jeftinijim komadima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Autentičan komad Elegantna torba može svaki stajling da podigne na viši nivo. Ako uz običnu kombinaciju izaberete kožnu torbu svedenih linija, odmah ćete izgledati svečanije, modernije.

"Krupan komad nakita, lepa torba ili neobične cipele. Samo nešto od ovoga potrebno je da zablistate", kaže za "Biznis insajder" (Bussines Insider) stilista Karolina Vacana. Poigrajte se frizurom

Frizura umesto raščupane kose može da mnogo doprinese vašem izgledu. Nekada i samo promena razdeljka, visina repa može da utiče na kompletan utisak koji ostavljate.

Veštačko krzno Uz veštačko krzno koje je sve više dostupno na tržišu, zaista možete delovati raskošnije i luksuznije.

Možete da izaberete kaput ili neki detalj u stajlingu od veštačkog krzna. Živnite uz nakit

Zanimljiv dizajn je najvažniji kada je nakit u pitanju. To ne mora da bude zlato, drago kamenje i skupa ručna izrada, ali svaki autentičan komad nakita zaista će učiniti da izgledate drugačije.

Moda za punije žene: Poštujte ovih 5 pravila, i uvek ćete izgledati savršeno! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs