Zakoni dobrog izgleda

Moda za punije žene: Poštujte ovih 5 pravila, i uvek ćete izgledati savršeno! (FOTO)

Ako ste kojim slučajem dama malo punije građe, nije na odmet da znate sledeća pravila o stilizovanju

Moda
10:46h Autor:
Moda za punije žene: Poštujte ovih 5 pravila, i uvek ćete izgledati savršeno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako još ne možemo da zvanično potvrdimo da su obline u modi, sve učestalije angažovanje"plus size" manekenki u kampanjama top brednova nas ubeđuje da smo na korak od određenih, ako ne i istorijskih promena u svetu modelinga koji je jedna od ključnih faktora za oblikovanje i definiciju lepote, piše Elle.rs.

U svakom slučaju, već neko vreme svet najlepših i najpoželjnijih pripada damama koje i te kako imaju obline: Skarlet Johanson, Eva Mendez i Monika Beluči, ali i Kim Kardašijan, koju je velikim delom proslavilo njeno "telo", koje je sve, samo ne mršavo. Svakako, tu je i najpoznatija među zanosnim damama sa oblinama - Ešli Grejam!

Ako ste kojim slučajem dama malo punije građe, nije na odmet da znate sledeća pravila o stilizovanju:

1. Haljina na preklop i kratak džemper znaju da naglase u pravoj meri ženske obline! Ispod džempera možete da nosite košulju ili tanju, vunenu haljinu.

Žene sa konfekcijskim brojem od 36 do 44: Ovi modeli haljina vam najlepše stoje! (FOTO)

A post shared by 2birds (@2birdsdubai) on

2. Možda vam se ne čini da je tako, ali ženama sa punijim oblinama od svih modela farmerki najbolje stoje uske, ali i zvoncare. Pogotovo oni modeli koji imaju visoki struk.

3. "Cigaret" pantalone sa visokim strukom od viskoze ili nekog svilenkastog materijala mogu da izgledaju vrlo sofisticirano i elegantno, uparene sa klasičnim salonkama i atraktivnom bluzom ili puloverom.

Odeća koja nikad neće izaći iz mode: Svaka žena treba da ima ovih 10 kultnih komada! (FOTO)

foto: Profimedia

4. Ukoliko želite da stvorite iluziju tankog struka, najbolji način da to uradite je da stilizujete kombinaciju kaišem. Bilo da nosite haljinu, suknju ili pantalone. Kaiš će naglasiti vaš struk na najbrži i najlakši način.

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

5. Ključni model koji bi svaka dama s oblinama trebalo da ima u svom garderoberu jeste "pencil" suknja. Ako je nešto shvatila Kim Kardašijan, onda je to upravo činjenica da treba da ostane verna ovom modelu suknje, kao svom najomiljenijem modelu.

Stil za svaku građu i džep: Važno je da se dobro osećate u onome što nosite! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs