jednostavni trikovi

Pravila od kojih žene sa stilom nikad ne odstupaju: Zato uvek izgledaju opako dobro!

Njihov ormar ne ispunjava samo odeća koji je poslednji krik mode, naprotiv, najmanje takvih komada imaju

Moda
Autor:
Pravila od kojih žene sa stilom nikad ne odstupaju: Zato uvek izgledaju opako dobro!
Foto: Profimedia

Pitate se kako je moguće da neke osobe baš uvek izgledaju elegantno i šik? Kad god ih vidite oni izgledaju kao da su uložili sate i sate u spremanje pre nego su izašli iz kuće. Pa zapravo je vrlo verovatno da se uopše nisu spremali duže nego vi. Tajna za njihov dobar izgled krije se u nekoliko pravila koje su usvojili i verno ih prate.

1. Odevne kombinacije uvek planiraju veče pre - Jutarnje odlučivanje o tome što obući može biti poprilično stresno, naročito ako niste tip osobe koji savršeno funkcioniše čim otvori oči. Dakle, najlakši način za dobitnu kombinaciju je pronaći kombinaciju veče pre.

2. Nose samo odeću koja laska njihovoj figuri - Njihov ormar ne ispunjava samo odeća koji je poslednji krik mode, naprotiv, najmanje takvih komada imaju. Odeća koju kupuju i nose je ona koja laska njihovoj figuri i u kojoj se osećaju udobno i ugodno.

Kako da izgledate skupo: 12 vrhunskih saveta da uvek budete tip-top!

foto: Profimedia

3. Brinu o svojoj obući - Kako bi obuća što duže zadržala prvobitni oblik potrebno je brinuti se o njoj. Nosite prevrnutu kožu po kišnom vremenu? To je jedan od načina da ih nepovratno uništite, bez obzira na to koliko ste ih platili. Ako ste ih već kupili, zasigurno vam se sviđaju i želite ih imati što duže, kod određenog tipa obuće potrebno je razmišljati o vremenu. Sprej za impregnaciju koji vam prodavačice nude u prodavnici nije samo marketinški trik. On zaista u određenoj meri štiti vašu obuću od vlage i mrlja.

4. Uvek imaju spremnu haljinu u slučaju da im zatreba u zadnji čas - Čista haljina i najlonke uvek su spremne u ormaru i ne postoji prilika koja ih može iznenaditi. Najčešće je to mala crna haljina. Odaberite onu koja laska vašem obliku tela, pristojne dužine koju možete nositi u baš svakoj prilici.

5. Ne oblače se ni za koga osim za sebe, tačka.

6. Ne boje se da ponove omiljene kombinacije - Moderne žene često imaju kombinacije u koje se zaklinju. To su oni komadi u kojima se osećaju ugodno i udobno, a mogu u njima uvek i svuda. Ta je kombinacija odraz njihove osobnosti.

Kratko i jasno: Svaka žena može biti dama uz ovih 8 pravila!

foto: Profimedia

7. Podižu svoje kombinacije skupocenim komadom nakita - Ne mora nužno biti ni skup, bitno da je upečatljivi komad koji će nadograditi čak i najjednostavniju kombinaciju.

8. Inspirišu ih druge žene sa stilom - Iako imaju jedinstven stil, kako bi pronašle inspiraciju i ponekad izašle izvan svojih okvira posećuju Pinterest ili Instagram i traže inspiraciju u drugim ženama čiji stil cene.

9. Znaju gde i kada kupovati - Već su upoznale radnje koje često imaju komade u njihovom stilu, takođe, nisu podložne impulsivnoj kupovini i trendovima. Povremeno se tokom godine počaste nekim od komada koji je u trendu i sviđa im se, ali većina njihove odeće su klasični komadi kupljeni na sniženjima po povoljnoj ceni.

10. Ne troše sate na frizuru i šminku - Ful šminku nose u posebnim prilikama, ali nisu svako jutro našminkane kao da idu na bal. Ulažu u kozmetiku, neguju lice, a njihova je kosa uvek čista i spremna za izlazak iz kuće.

Formula za dobar stil: 7 zlatnih modnih pravila koje svaka žena treba da usvoji!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs