Dame, zapamtite

Kako da izgledate skupo: 12 vrhunskih saveta da uvek budete tip-top!

Pronaći dobrog šnajdera samo je jedna od stavki na putu ka dobro opremljenom garderoberu
Moda
15:04h Autor:
Kako da izgledate skupo: 12 vrhunskih saveta da uvek budete tip-top!
Foto: Profimedia

Retko ko sebi danas može da priušti da troši velike količine novca kako bi svoj garderober osvežio trendi komadima. To je realnost.

Ali ono što možete da uradite, jeste da se potrudite da maksimalno iskoristite ono što već imate u svom garderoberu. U nastavku sledi nekoliko predloga kako da učinite da vaša odeća izgleda luksuzno, iako to možda nije.

Trendi svilena marama: Kako da je nosite svaki dan!

Pronađite dobrog šnajderaŠijte same haljine, ako već nemate dovoljno novca za određeni model. Takođe, ako nabavite neki komad na sniženju možete lako da ga prepravite i učinite unikatom.

Denim kao bazaObožavamo farmerke, one su sjajan izbor za svaku priliku, a niko nikada neće saznati koliko godina nosite isti par. Savet: uvek kupujte klasične krojeve - nikada ne izlaze iz mode.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Hemijsko čišćenjeNećete verovati koliko neki komad odeće, pa čak i onaj stari, zaboravljeni, zasija nakon hemijskog čišćenja.

Nije svaki model za vas: Birajte farmerice prema svojoj građi!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Šik kaiš

Klasična silueta sirene oduvek je bila rezervisana za elegantne dame. Uz široki top i usku suknju nosite kaiš i tako još više istaknite struk.

Modni izbor Jelene Đoković: Jedini komad koji sakriva svaki nedostatak! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Šminka je bitnaPonekad je dovoljno da se savršeno našminkate i sredite frizuru, i niko neće primetiti da ste dosadno obučeni. Uložite u malo kvalitetniju šminku.

Nosite zlatni nakitKada se okitite zlatnim nakitom, ponesete tašne ili cipele u toj boji, izgledaćete kao da ste upravo sišle sa stranica modnog časopisa.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Obucite se u jednu bojuSkroz bela, crna ili siva kombinacija izdužuje siluetu, utapa komade odeće, a deluje efektno.

Odeća koja sužava: 10 saveta da momentalno izgledate mršavije!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dobar sakoUkrojen i kvalitetan sako je tajno oružje svake modne dame. Savršeno izgleda u kombinaciji sa pantalonama, ali i haljinama.

Šik sandale koje ćemo nositi ovog leta: Budite primećene! (FOTO)

Foto: Profimedia

Kupujte klasične komadeZnamo da smo već dosadni jer ponavljamo - klasika, klasika, klasika! Ali verujte, ako samo malo više novca uložite u par komada koji ne izlaze iz mode nećete imati potrebe za konstantnim šopingom.

Kombinujte bojePotrudite se da vam cipele i tašna budu u istoj boji. Pogotovo ako je upadljiva i u kontrastu sa ostatkom odeće. Neka male stvari privlače pažnju.

Pantalone, suknje i šik detalji ovog proleća: Idealan poslovni stajling za sve dame! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Održavajte aksesoare

Nabavite jednu atraktivnu kožnu torbu i - održavajte je! Koristite mleko za telo bez mirisa kako biste negovali kožu torbe, a pakujte je u platneni ceger kada putujete.

Izbegavajte printovePrint je uglavnom stvar trenda, a trendovi brzo prolaze. Ako baš ne odustajete od šarene odeće - birajte leopard print.

Formula odevanja posle 40-e: Modni saveti za sve dame! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs