modni stil

LEPOTA JEDNOSTAVNOSTI: Sindi Kraford pokazala svoje omiljene 3 kombinacije - potrebna vam je samo jedna BELA MAJICA!

Sindi Kraford nikada modno ne greši pa vredi poslušati svaki njen savet. Za dane pred nama preporučuje kombinacije s običnom belom majicom - kakvu svi imamo!

Moda
Autor:
LEPOTA JEDNOSTAVNOSTI: Sindi Kraford pokazala svoje omiljene 3 kombinacije - potrebna vam je samo jedna BELA MAJICA!
Sindi Kraford, Foto: Profimedia

Iako modni autoriteti ovo proleće vide u jarkim bojama i atraktivnim modelima, nećete pogrešiti ako igrate i na sigurnu kartu - belu majicu. Jedna od najpoznatijih top modela svih vremena Sindi Kraford na svom Instagramu je najavila da je upravo taj ključan komad ovih dana njen modni adut.

U videu snimljenom u njenom raskošnom domu i uz muzičku podlogu hita Roling Stounsa "She's a Rainbow", 56-godišnja Sindi pokazala je kako "obična" majica može poslužiti i za dnevnu i večernju kombinaciju.

'Vraćam svoju prolećnu belu odeću u garderobu', napisala je Kraford u videu, u kojem prvo pozira u kućnom ogrtaču i sa peškirem na glavi.

Za prvu verziju, koju je opisala kao cool dnevni izgled, Sindi je odabrala majicu s popularnim V-izrezom, a uz nju je obukla trendi farmerice ravnih nogavica i beli blejzer i patike.

Večernja kombinacija bivšeg supermodela još je više oduševila njene pratioce kojima se posebno svidelo kako je ukombinovala svilenkastu belu majicu bez rukava, belu kožnu jaknu, crne pantalone i bele sandale s kaišićima.

Iako je Sindi otkrila da su njene majice s potpisom Veronice Beard, koju mogu mogu da priušte samo oni s dubljim džepom, nema razloga za brigu jer ako na modnom tržištu nečega ima u izobilju i to po raznim cenama, onda su to majice.

Koja kombinacija je po vama najlepša?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs