pogledajte

LETNJI TRUDNIČKI STIL: Ovakve haljine su jedini spas kada se napolju topi asfalt! (FOTO)

S visokim temperaturama i toplim danima koji su sad bez sumnje stigli, trudnice su došle na svoje – barem po pitanju lakšeg odabira garderobe.

Moda
Autor:
LETNJI TRUDNIČKI STIL: Ovakve haljine su jedini spas kada se napolju topi asfalt! (FOTO)
Instagram / angelickpicture, Foto: Instagram / angelickpicture

Haljine, haljine i haljine, to je recept za odličan trudnički stil koji izgleda dobro i udoban je za svaki dan pogotovo ako se približavate svom terminu pa je sad zaista teško iskoristiti sve ne-trudničke komade odeće koje imate u ormaru.

HALJINE, HALJINE I SAMO HALJINE

Brojni pristupačni brendovi u ponudu dodaju sve više modela koji definitivno ne izgledaju kao vreće već na lep način ističu trudnički stomak. Midi i maksi modeli savršeni su za sve koji još uvek odlaze na posao jer će se uklopiti u svaki poslovni dres kod, a mini varijante, ako se u njima osećate dovoljno dobro, ostaju rezervisane za slobodno vreme.

Trenutno su u trendu ili dugi vrećasti modeli s kojima možete birati sve moguće dezene, a u prozračnom takvom pamuku nema šanse da se ne osećate dobro. Uske midi haljine takođe su dobar izbor jer će lepo istaknuti stomačić i pokazati zaokruženu figuru – i svi se navedeni modeli mogu nositi u svakodnevnim i svečanijim prilikama kad se kombinuju s pravim modnim dodacima.

Haljine su odličan izbor jer se mogu kombinovati sa najrazličitijom udobnom obućom, od patika, preko espadrila pa sve do sandala i papuča. Formulu za ovaj trudnički stil već su utvrdile poznate strane blogerke, od kojih su neke već i rodile, ali svoje su trudničke autfite za vruće dane zabeližile na Instagramu. Mi smo ih izdvojili nekoliko…

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs