Udobnost na prvom mestu

Trudnički stil Pipe Midlton: Savršene lepršave haljine koje su hit ove sezone! (FOTO)

Pipa Midlton živi mnogo slobodnijim stilom života od svoje starije sestre, vojvotkinje Kejt Midlton, koja se za pojavljivanja u javnosti odeva prema određenom kraljevskom protokolu, pa je i Pipino oblačenje dosta bezbrižnije, razigranije i u skladu s trendovima

Moda
Autor:
Trudnički stil Pipe Midlton: Savršene lepršave haljine koje su hit ove sezone! (FOTO)
Foto: Profimedia

Otkako je obznanila svetu svoju prvu trudnoću, Pipa Midlton sve češće bira udobnu odeću, što ne znači da se odrekla trendi "krpica", već upravo suprotno

Sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, ne samo da brine o svojoj figuri, već i o stajlinzima koje bira za javne događaje. Trudnica, koja čeka svoje prvo dete sa suprugom Džejmsom Metjuzom, s dolaskom toplijih dana jedva je dočekala da uskoči u omiljeni odevni komad - lepršave haljine.

foto: Profimedia

Da prati trendove, Pipa je već nebrojeno puta dokazala, ali u poslednje vreme do izražaja je još više došla njena sklonost ka biranju trendi odevnih kombinacija koje uvek iznese u svom stilu - ležerno i damski. Ako je suditi prema beskrajnom nizu njenih poslednjih modnih odabira, slavna Britanka ne može da se zasiti modernih haljina koje su omiljeni letnji hit slavnih trendseterki.

Letnji trend koji je zaludeo slavne dame: Nije mu odolela ni besprekorna kraljica Maksima! (FOTO)

foto: Profimedia

Kao velika ljubiteljka tenisa Pipa je u društvu brata Džejmsa Midltona uživo s tribina pratila Vimbldon, a njena odevna kombinacija nije mogla da prođe neprimećeno. Lepa trudnica plenila je pažnju u plavoj košulji-haljini na pruge koja se na sredini kopča i veže u mašnu, s potpisom Ralfa Lorena, koju je upotpunila torbicom, sunčanim naočarima i omiljenim espadrilama.

foto: Profimedia

Haljine na kopčanje i vezivanje ubedljivo su trend koji je obeležio prolećno-letnju sezonu, a Pipa zna da u kombinaciji s prugicama i nezaobilaznim espadrilama ne može da pogreši.

Kako joj polazi za rukom da nikad ne greši: 10 tajni stila modne ikone Amal Kluni! (FOTO)

foto: Profimedia

Pre nekoliko dana Pipa je za meč na Vimbldonu obukla vrlo sličnu odevnu kombinaciju, a za posebnu pohvalu je bela rupičasta haljina idealna za dugo toplo leto, koju je takođe nosila uz popularne espadrile.

foto: Profimedia

Preslatku ružičastu midi haljinu s karnerom i tankim bratelama s potpisom brenda J. Crew Pipa je uskladila sa otvorenim ravnim sandalama i torbom s resicama.

Kraljica Elizabeta ih ne podnosi: Ovakvu obuću je zabranila članicama porodice! (FOTO)

foto: Profimedia

U vrlo sličnoj haljini, samo dužeg (maksi) kroja, Pipa je nedavno viđena u šetnji sa psom, a reč je o ženstvenoj satenskoj haljini u boji breskve s potpisom dizajnerke Sintije Vinsent, koju je upotpunila pletenom torbicom, otvorenim sandalama i omiljenim naočarima za sunce.

U samo jednom danu promenila 3 haljine: Vredna vojvotkinja Megan oduševila i najgore kritičare! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs