Obavezno pogledajte!

Antilop sandale očistila micelarnom vodom: Rezultat je oduševio! (FOTO)

Većina žena ima vezu koje je negde 'između ljubavi i mržnje' kada je reč o cipelama od antilopa – mogu izgledati fenomenalno, ali nemoguće je ukloniti mrlje i prljavštinu s njih. Barem je tako bilo...

Moda
11:52h Autor:
Foto: Shutterstock

Trljanjem vlažnom krpom ili četkom možemo uništiti boju, a posebna sredstva za čišćenje antilop kože ne ostavljaju cipele "kao nove nakon čišćenja".

 

Međutim, jedna žena nedavno je otkrila rešenje za čišćenje cipela od antilopa – i baš nas je iznenadila. Kiera O'Hagan iz Škotske otkrila je da je micelarna voda u stanju da obnovi cipele od antilopa – što je dokazala fotografijama svojih cipela.

 

Naime, na Tviter je postovala fotke cipela „pre i posle“ i napisala: „Micelarna voda upravo je očistila sve mrlje s mojih cipela od antilopa. Svi bi to trebalo da probaju.“

 

Njen savet se brzo proširio Internetom.

Micelarna voda je "meka voda" koja ima micele u sebi – kuglice molekula ulja za čišćenje. Uglavnom se koristi za skidanje šminke s lica, odnosno za čišćenje lica. Međutim, dermatolog dr. Hedli King objašnjava: „Micele privlači prljavština i ulje pa mogu izvući nečistoće iz kože bez da je isuše“ – zato su i odlično rešenje za čišćenje cipela od antilopa.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs