Da li ste znali?

Slučajnosti ne postoje: Zašto u svetu mode mogu da uspeju samo rođeni u ovom znaku!

Robi Majers, Kelvin Klajn, Zak Posen, Emilio Puči i Aleksa Čeng samo su neki od njih

Moda 15.11.2017. - 11:00h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Profimedia

Osobe rođene u znaku Škorpije otvorene su za nove ideje, maštovite su, inteligentne i hrabre.

 

I slavna Ana Vintur, urednica Voga, rođena je upravo u ovom vodenom znaku, a već godinama uspešno diktira modne trendove. Robi Majers, Kelvin Klajn, Zak Posen, Emilio Puči i Aleksa Čeng, samo su neki od mnogih urednika, dizajnera i ikona stila koji su rođeni u znaku Škorpije.

 

Ti ljudi su uspešni, snažni, kultni i razlog njihove uspešnosti nije samo slučajnost kao što se čini, tvrdi astrolog Suzan Miler. U znaku Škorpije rođeno je najviše uspešnih preduzetnika. Oni su sposobni da povežu svoj posao sa umetnošću.

 

"Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku stvarno razumeju šta je potrebno kako bi doneli kreativne ideje do tržišta", objasnila je Suzan Miler. Takođe su marljivi, odlučni i energični radnici, koji ne odustaju u ostvarenju svojih ciljeva. Uz to, odlikuje ih istraživački duh. U svetu modnih časopisa to znači predstavljanje odličnih proizvoda na pristupačan način.

 

5 zlatnih pravila odevanja kraljice mode: Jednu grešku ne prašta nikome! (FOTO)

foto: Profimedia

Škorpija nikada neće pokazati lep predmet koji ne može da se kupi. Ona će pokazati proizvod koji će biti dovoljno praktičan, kako bi čitalac poželeo da ga kupi i učiniće sve što je u njegovoj moći kako bi bio siguran da je taj proizvod na raspolaganju.

 

"Drugi razlog zašto je Škorpija toliko uspešna u modnoj industriji jeste diskrecija. Oni su direktno uključeni u puno poslovnih strategija i odlaze na sastanke sa širokim rasponom ljudi s kojima sarađuju i znaju dosta toga o svakom dizajneru, tako da je to verovatno jedan od razloga njihovog neverovatnog uspeha", tvrdi Miler.

 

Neke od vrlo uspešnih Škorpija u modnoj industriji su perfekcionistikoji teže tome da svojim delovanjem menjaju živote ljudi. Imaju afinitet za modu, prefinjenost i eleganciju koja je u skladu sa potrebom da ostanu verni svom stilu. Pripadnici ovog znaka privlače pažnju gde god da se pojave.

 

"Kada odaberu jedan stil, on mora savršeno da im odgovara. Škorpije su vrlo intuitivne i njihov stil je odraz njihove ličnosti. Žele da privuku pažnju samo  zbog elegancije", ističe Suzan.

 

Slavni astrolog je ujedno za Škoprije u sledećoj godini predvidela razne oblike saradnje i druženja. Ovaj horoskopski znak je bez sumnje predodređen za uspeh u modnoj industriji. Barem tako kažu zvezde.

 

Jedinstveni Karl Lagerfeld: Pravila koja čine život slavnog dizajnera!

foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...