DROGA, GLAMUR I ŽELJA ZA USPEHOM

TV serija koja će nam otkriti sve detalje modne scene 90-tih: Kejt Mos je glavni lik! (FOTO)

Modnim svet je sa oduševljenjem dočekao vest da megapopularna knjiga Champagne Supernovas uskoro dobija i svoju televizijsku ekranizaciju

Moda
14:24h Autor:
TV serija koja će nam otkriti sve detalje modne scene 90-tih: Kejt Mos je glavni lik! (FOTO)
Nova serija o modi devedesetih, Foto: Profimedia

Priča prati modnu scenu 90-ih koja je zauvek izmenila modnu industriju i ostala upamćena kao era koja je stvorila brojne supermodele uključujući i planetarno popularnu manekenku Kejt Mos.

Mega popularna knjiga koja pruža stvarni uvid u ne tako glamurozne modne početke modnih ikona kao što su Aleksandar Mekvin, Kejt Mos i Mark Džejkobs, Champagne Supernovas napokon će doživeti i svoju ekranizaciju.

Žena koja je Kejt Mos skinula sa trona: Ona je najplaćenija manekenka! (FOTO)

foto: Profimedia

Svet će imati priliku videti mlade nade u sceni okruženom drogama, zabavama ali i izuzetnim naporima koje su uložili u ostvarivanju modnih carstava.

Ben Šilds Kejtlin, scenarista ovog poduhvata za Hollywood Reporter objasnio je svoje aspiracije i ciljeve za ovaj projekat:

"Moj saradnik Džoni Lin i ja radujemo se televizijskom utelovljenju ove priče. Naš cilj je gledaocima predstaviti stvarnu scenu i atmosferu kultnih 90-ih u Nju Jorku. Ta modna era u potpunosti je izmenila modnu industriju i približila je publici. Želja nam je da uspemo da dočaramo to gledaocima."

Njoj 42, njemu 18: Kejt Mos dobila blagoslov od svekra (59) i svekrve!

foto: Profimedia

Osim po kreativnom pomaku kreativne industrije, ova era ostala je zapamćena i po stvaranju brojnih supermodela. Svakako, ni jedan od njih nije ostavio trag u modnoj istoriji kao što je to napravila Kejt Mos koja će biti glavna zvezda i ove biografske ekranizacije vremena visoke mode i lakopristupačnih droga.

Njen neobičan izgled i izrazito mršava građa tela esencija su heroin šika koji još i danas predstavlja plodno inspirativno tlo za dizajnere.

Gledajte je, ona više ne izgleda ovako: Kejt Mos načisto propala! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs