Ženstvena i pristojna

Seksi i izazovna, ali nikad vulgarna: Melanija je stvarno kraljica stila! Pogledajte zašto! (FOTO)

Prva dama pokazala je da ima noge i struk za desetku
Moda
16:04h Autor:
Seksi i izazovna, ali nikad vulgarna: Melanija je stvarno kraljica stila! Pogledajte zašto! (FOTO)
Foto: Profimedia

Da bismo istakli delove tela kojima se najviše dičimo, ne moramo da zagazimo u vulgarnost, poruka je koju šalje stil prve dame Amerike, piše Glossy.

Melanija i Donald Tramp ugostili su u Beloj kući predsednika Južne Koreje Mun Jae-ina i njegovu supugu Kim Jeong-suk, a najviše pažnje privukle su upravo prve dame.

Supruzi korejskog lidera svi su se divili zbog tradicionalne odeće koju je ponela sa stilom, ali je ipak najglasniji uzdah zaljubljenica u modu izmamila miljenica dama od stila - Melanija Tramp.

Svetski mediji gore: Melanija Tramp (47) trudna?! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Razlog je haljina s potpisom francuskog dizajnera Rolana Murea, moćan komad svetloroze boje za koji je Melanija izdvojila nešto više od 2.300 dolara, pišu američki mediji.

Reč je toaleti koja ima karnerčiće koji prekrivaju bokove, ali savršeno ističe noge, zadnjicu i struk, pa je ovakav kroj sjajan izbor za sve žene koje žele da sakriju koji kilogram viška koji im se koncentrisao u predelu kukova.

Venčanje Melanije i Donalda Trampa pre 12 godina: Mlada blistala, sve prštalo od luksuza! (FOTO)

Foto: Profimedia, Reuters / Carlos Barria
Foto: Profimedia, Reuters / Carlos Barria

Što se tiče šminke, lepa Melanija opredelila se za prirodan izgled, pa je minimumom šminke tek naglasila svoju prirodnu lepotu. To, međutim, nije sve! Samo dan kasnije, supruga Donalda Trampa dala je još još jednu modnu lekciju, koju sve žene treba da usvoje u letnjoj sezoni.

Dan kasnije, porodica Tramp napustila je Belu kuću i uputila se u Nju Džerzi, na proslavu Dana nezavisnosti.

Melanija Tramp u dva opuštena izdanja: Da li joj bolje stoji haljina ili pantalone? (FOTO)

Donald, Melanija i njihov sin Baron otputovali su iz Vašingtona helikopterom koji ih je sačekao na travnjaku, a prva dama Sjedinjenih Američkih Država ponovo je bila u centru pažnje. Ona je za ovu priliku ponela običnu košulju bele boje, koja je obavezan komad u svakoj sezoni, a posebno tokom leta.

Ova žena ima najlepše letnje haljine: Zaljubićete se u njen izgled! (FOTO)

Foto: Reuters / Yuri Gripas
Foto: Reuters / Yuri Gripas

Kombinovala ju je s crveno-belom pencil suknjom dizajnera Džozefa Altukarea, a uz nju je ponela bele salonke s visokom štiklom Kristijana Lobutena. Dužina suknje je taman tolika da istakne noge prve dame, kojima su i najstrožiji kritičari dali čistu desetku.

Kako da nosite crnu odeću tokom leta: Dame od stila otkrivaju! (FOTO)

Foto: Reuters / Yuri Gripas
Foto: Reuters / Yuri Gripas

Trendi naočare za sunce i jednostavan nakit (verenički prsten) bili su sve od aksesoara što joj je bilo potrebno za fenomenalan formalni letnji izgled.

Pravila dobrog letnjeg stila: Kombinacije za izlazak, šetnju ili plažu! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs