Dve odlične odevne kombinacije

Stroga i ženstvena Amal Kluni: Ona je definitivno kraljica poslovnog stila! (FOTO)

Lepa advokatica veoma retko razočara ljubitelje mode

Moda
Autor:
Stroga i ženstvena Amal Kluni: Ona je definitivno kraljica poslovnog stila! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što je neko vreme uspevala da izbegne njujorške paparace, ponovo imamo priliku da uživamo u pogledu na Amal Kluni u njenoj svakodnevnoj poslovnoj odevnoj varijanti, piše Glossy.

Lepa advokatica, naravno, ponovo nije razočarala zaljubljenice u modu — juče je prošetala u odevnoj kombinaciji koja je odmah osvojila pažnju vodećih svetskih portala, a jedan od razloga definitivno je suknja koju je odabrala.

Supruga Džordža Klunija pojavila se stilizovana tako da je sasvim jasno da je jesen godišnje doba i modna sezona u kojoj najbolje pliva. Bez sumnje inspirisana bogatom paletom jesenjih boja, čuvena advokatica ponela je komade u nijansi cigle, s kojom bi valjalo da budemo oprezni jer ne pristaje svakom tenu.

Detalj zbog kojeg obuća izgleda jeftino i kič: Ovakve modele nikad ne kupujte! (FOTO)

foto: Profimedia

Zatvorenu bluzu nešto intenzivnije boje i lepršavih kratkih rukava upasala je u suknju zagasitog tona i dubokog struka. Reč je o komadu midi dužine koji je pomalo ozloglašen među modnim sladokuscima jer malo kojoj ženi stoji: bilo kakav višak s njom ne samo što je primetan već je i dodatno naglašen. Zbog toga su ovakvi modeli rezervisani isključivo za najvitkije dame, pa ne čudi što je ovu suknju ponela upravo Amal, kao ni samopouzdanje s kojim je to učinila.

Ipak, kada je reč o obući i aksesoarima, Klunijeva nije želela dosadan i jednoličan monohromatski izgled, pa je pobegla od narandžaste boje, ali je ostala u paleti jesenjih nijansi.

Tako je njen izbor obuće pomalo smeo, ali definitivno u skladu s autfitom: u pitanju su sandale modne kuće Džimi Ču s desenom inspirisanim kornjačinim oklopom. Kombinovala ih je s braon torbom od prevrnute kože i klasičnim trenčom u bež nijansi. Kao i uvek, nije zaboravila poveće naočare za sunce, a šminka i nakit ponovo su svedeni na minimum.

Stilski saveti najvećih modnih stručnjaka: Zahvaljujući njima svaki autfit će izgledati perfektno! (FOTO)

foto: Profimedia

Danas, samo dan nakon ovog modnog uspeha koji su ispratili mediji širom sveta, Amal je ponovo očarala izborom odeće, ovoga puta ponevši komade koji pristaju svakoj ženi.

Advokatica je danas odlučila da njenim izgledom dominira crna boja, pa je odabrala crni kaput maksi dužine, crni džemper, cipele i torbu. Jedino što razbija monotoniju ove kombinacije je svetlosiva suknja s veoma specifičnom crnom karo šarom (inače poznatom među zaljubljenicima u modu pod nazivom prens de gal) koju potpisuje dizajnerka Silvija Čerasi i koja košta više od 1.500 dolara.

Kako se Italijanke oblače na jesen: One to jednostavno znaju najbolje! (FOTO)

foto: Profimedia

U pitanju je komad midi dužine i ravnog kroja, koji krasi izrez sa strane i odlično se uklopio s vunenim kaputom koji doseže upravo do poruba suknje.

Ono što se često zanemaruje kada je u pitanju stil Amal Kluni jeste činjenica da uvek nepogrešivo bira obuću i torbe, koji ne uspevaju uvek da dođu do izražaja zbog njenih atraktivnih odevnih kombinacija. Ipak, ona je i juče donela pravu odluku pri planiranju svog aufita, pa se opredelila za najjednostavnije crne salonke s nešto nižom štiklom i veoma praktičnu kožnu torbu. Na taj način je u prvi plan stavila upečatljivu suknju, koja nosi čitav ovaj izgled.

Slavna advokatica pustila je svoju dugu kosu i ponovo izabrala prirodniji izgled, s vrlo malo šminke i bez preterano masivnog nakita.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs