Nenadmašna

Bajkoviti izgled princeze Meri: Svet je na trenutak ostao bez daha! (FOTO)

Haljina, ogrtač, nakit i frizura u potpunom skladu, a Danska ponosna što ima ovakvu princezu
Moda
03:32h Autor:
Bajkoviti izgled princeze Meri: Svet je na trenutak ostao bez daha! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 7 Foto: Profimedia

Dansku princezu Meri smatraju jednom od najbolje obučenih dama s kraljevskih dvorova, a na dočeku 2017. zablistala je u haljini dostojnom modne ikone.

Princeza Meri dočekala je 2017. godinu na tradicionalnoj proslavi održanoj u palati Amalienborg. Budući da je njen suprug, princ Frederik, stigao na doček u kraljevskoj odori sa svim počastima, Meri je prilagodila stajling i uspešno spojila tradicionalno s modernim.

Duga večernja haljina nije bila raskošna samo zbog zlatne boje - na dekolteu je imala ukrase s kamenčićima i vezom, a oni su odgovarali boji upečatljivog ogrtača koji je danska princeza odabrala umesto kaputa.

Uz tijaru, koja datira iz davne 1869. godine, te ogrlicu ukrašenu slonovima, Meri je kombinacijom tradicionalne haljine i trendi plašta opet pokazala da može biti princeza iz bajke u modernom izdanju.

Danska princeza Meri oduševila svet: Svaka žena treba da se ugleda na nju! (FOTO)

Krunu ukrašenu crvenim dragim kamenjem 2000. godine nasledio je princ Frederik od kraljice Ingrid, a Meri je rado nosi na većim kraljevskim događanjima. Uz već klasičnu frizuru za jednu princezu, Meri je elegantan stajling naglasila visećim naušnicama i narukvicom koja je imala drago kamenje u boji krune, ali i ogrtača.

Očigledno je pazila na svaki detalj i ne planira odreći se laskave titule jedne od najbolje odevenih dama s kraljevskih dvora. Osim što je visoko na listi najbolje odevenih prema magazinu Vanity Fair, princeza Meri prije nekoliko godina nadmašila je i Kejt Midlton jer ju je prema glasovima čitatelja britanski magazin Hello stavio na prvo mesto.

Zbog ove haljine je svrgnula sa trona Kejt Midlton: Meri je najbolje obučena princeza! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs