Top 5 trendova

Poslovni stil za 2017: Žene koje ovo budu nosile pomeriće granice! (FOTO)

U kancelariji nije uvek poželjno eksperimentisati sa modom, ali uvek možete da oživite svoje odevne kombinacije dobrim detaljima
Moda
20:36h Autor:
Poslovni stil za 2017: Žene koje ovo budu nosile pomeriće granice! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Poslovna odeća ne bi trebalo da bude uniforma, osim u slučaju da zaista ne morate stvarno da nosite uniformu na posao.

Kako se oblačite za posao je jedan od načina da predstavite sebe, a evo koji osnovni komadi mogi da vam budu od pomoći da izgledate sofisticirano, pouzdano i poslovno, ali i moderno u 2017!

1. Cipele sa debljom petomIako je obuti salonke sa tankom štiklom u kancelariju sasvim ok, cipele sa debljom petom su bolja opcija, jer ipak u njima morate da izdržite ceo dan, a osim toga, one su sada u trendu. Osim modela, jako je važno da su vam cipele uredne i čiste.

Dama od stila mora da zna: Ovih 10 trendova su totalni aut u 2017! (FOTO)

2. Svilena bluza je uvek sigurno rešenjeBluza ili košulja koja izgleda skupo olakšaće vam izbor kad se ujutro budete oblačili za posao. Možete je nositi i na farmerke (neka za posao budu neke fine, po mogućstvu crne), na suknju, odelo... Ali, niko ne kaže da morate da se držite bele boje. Ako vam je materijal kvalitetan i kroj dobar, slobodno se igrajte vedrim bojama i šarama, i opet ćete izgledati profesionalno i ženstveno.

3. Šik kaišNajčešće u kancelariji nije poželjno eksperimentisati sa modom i recimo da ćete najčešće nositi klasične komade garderobe, ali uvek možete da oživite svoje odevne kombinacije nekim dobrim kaišem. ​Neka bude kožni i neka ne bude dosadan, i svaka vaša kombinacija će malo živnuti.

Kako da se obučeš kao dama: Besprekorni stil, pristaje svakoj ženi! (FOTO)

4. Odelo na prugiceMožda vas podseća na nešto što su nekad nosili gangsteri, ali 2017. klasično odelo na prugice je u trendu. Ako ga nosite na posao, obična bela pamučna majica i patike uz njega ne samo da mogu da prođu, već ćete u ovoj kombinaciji biti baš moderni, a opet poslovni.

5. Nosite diskretne, ali zanimljive naušniceOvo je sjajan način da poslovnom stilu date lični pečat. Neka minđuše ne budu previše napadne, ali ne moraju da budu ni potpuno nevidljive.

Modni trendovi koji će rasturati u 2017: Ovo će svi nositi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs