Atraktivna

Melanija Tramp u belom kombinezonu: Zasenila sve prve dame na svetu! (FOTO)

Elegantni kombinezon Ralfa Lorena otkrio je jedno rame prve dame Amerike i pokazao svu eleganciju koju ona poseduje
Moda
10:44h Autor:
Melanija Tramp u belom kombinezonu: Zasenila sve prve dame na svetu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nekadašnja manekenka Melanija Tramp i supruga novog američkog predsednika, 69-godišnjeg Donalda Trampa, svojim stilom oblačenja se itekako istakla i zasigurno će biti jedna od najelegantnijih prvih dama u istoriji SAD-a.

Ljubiteljka finih krpica i skupocenih dizajnerskih brendova s lakoćom će nastaviti niz odličnih modnih kombinacija na isti ili čak bolji način od onog na koji je to poslednjih godina činila Mišel Obama ili jedna od namodernijih prvih američkih dama svih vremena, Džeki Onazis.

Poslednjih meseci izborne kampanje i prošlost Melanije Tramp bila je pod lupom te je svima poznato da se rodila u malom slovenskom mestu Sevnici, studirala arhitekturu, započela manekensku karijeru u Milanu koja ju je odvela u Ameriku te onde 1998. upoznala Donalda Trampa. Tada verovatno nije ni zamišljala da bi mogla biti prva dama i da će dobiti priliku da celom svetu pokaže koliko ima stila.

Takođe, nakon Luise Adams, postala je prva dama u istoriji te zemlje rođena izvan SAD-a te prva kojoj engleski nije materinji jezik.

Damski izgled, kakav godinama neguje, a posebno tokom izborne kampanje, sigurno se neće puno promeniti ni nakon ulaska u Belu kuću. Kako sebi može priuštiti šta god poželi, do sada je pokazala da obožava štikle, ne libi se da pokaže malo dekoltea, a omiljene šoping destinacije su joj Guči, Šanel, Valentino i Luis Vuiton.

12 stvari koje niste znali o prvoj dami Amerike: Istina o Melaniji Tramp! (FOTO)

"Ne pratim od toga šta je u trendu, slušam sebe i kupujem ono šta mi se svidi", rekla je jednom prilikom za Harper's Bazaar.

Preferira klasične haljine do kolena, A kroja kroje prate liniju tela, a paleta boja koju nosi kreće se do hladnih, preko neutralnih, do u poslednje vreme patriotskih - crvene i tamnoplave.

Da će nastaviti u istom tonu, pokazuje i elegantan kombinezon Ralfa Lorena koji je odabrala za veliko proglašenje pobede.

Sa suprugom i sinom na binu je stigla u beloj kreaciji koja je otkrila jedno rame i imala veliki volan. Dovoljno elegantno, hrabro, ali i u trendu, jer su gola ramena i volani in.

Sofisticirana i besprekorna Melanija Tramp sada će verovatno još više paziti na svaki detalj, naročito zato što je već upoređuju s nekim od najelegantnijih prvih dama poput Mišel Obame ili Džeki O, ali i argentinske prve dame Julijane Avade.

Moderna prva dama Argentine isprozivana zbog farmerki: Došla iscepana u službenu posetu Italiji!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Mišel Obama tokom osam godina u Beloj kući razvila je jedinstven stil odevanja i pokazala da prva dama može odlično izgledati i u patikama ako prilika to dopušta, a svojom neposrednošću i osmehom osvojila je celi svet. Negovala je tradiciju kojom se za službene posete i putovanja uvek nose domaći dizajneri, a znala je iznenaditi i neočekivanim modnim izgledom. Ali kada je to prilika zahtevala, uvek je bila besprekorna, dovoljno elegantna i glamurozna za titulu koja joj pripada.

Navikla na luksuz: Mišel Obama otkrila šta će joj najviše nedostajati iz Bele kuće! (VIDEO)

Foto: AP
Foto: AP

Kako je Džeki Onazis nezamenljiva modna ikona u američkoj istoriji i simbol modnog stila, ne čudi to da je upravo divna argentinska prva dama Julijana Avada često bila glavna modna konkurencija Mišel Obame. Avadu je ove godine prestižni modni časopis Vog proglasio savremenom Džeki Onazis.

Melanija Tramp će takođe biti posebna prva dama po još jednoj liniji jer na takvim dužnostima retko kada nađu se manekenke, ali Francuska je bila oduševljena Karlom Bruni. Supruga bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija oduševila je profinjenim stilom oblačenja iako su mnogi bili skeptični oko toga kako će ih u svetu prezentovati model. S lakoćom je začepila usta svim zlim jezicima, uvek je izgledala elegantno i klasično tokom protokolarnih susreta, a za razliku od Melanije Tramp, francuska prva dama radije je nosila ravne ili cipele s malom potpeticom, verovatno i zato da ne nadvisi previše svog supruga.

Nije birala sredstvo kako bi došla do cilja: Gazila sve pred sobom dok nije postala prva dama!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs