Životna priča

Nije birala sredstvo kako bi došla do cilja: Gazila sve pred sobom dok nije postala prva dama!

Pre Sarkozija, Karla se zabavljala sa Erikom Kleptonom i Mikom Džegerom. Volela je žurke i sve ostalo što obično ide uz njih
Vip priča
10:48h Autor:
Nije birala sredstvo kako bi došla do cilja: Gazila sve pred sobom dok nije postala prva dama!
Foto: Profimedia

Karl Bruni Sarkozi sada ima 48 godina, a celog života je bila jedna od onih devojaka koje "gaze preko mrtvih" da bi došla do onoga što želi.

Idemo redom: Rođena je u Torinu 23. decembra 1967. godine. Ona je italijansko-francuska muzičarka, koja je radila i kao model. Fotografije na kojima je gola joj nisu strane, a nedavno je i sama objavila fotografiju u toplesu na svoj Instagram profil.

U Februaru 2008. godine udala se za tadašnjeg predsednika Francuske Nikolu Sarkozija i tako je postala prva dama. Ali, sa veoma burnom prošlošću…

Rođena je u prebogatoj familiji. Naslednica je najveće italijanske kompanije za proizvodnju guma, koju je osnovao njen deda Virđinio Bruni Tadseki. Kompanija je prodata Pireliju, ali je Karla ipak ostala jedan od suvlasnika.

Bruni je odrasla u Francuskoj od svoje sedme godine, a pohađala je internat u Švajcarskoj. Otišla je u Pariz na studije umetnosti i arhitekture, ali je sa devetnaest godina napustila školu kako bi postala manekenka.

Ovo niste znali o Melaniji Tramp: 8. stavka će vas ostaviti bez teksta!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ćerka je italijanske koncertne pijanistkinje Marise Borini i industrijalca i kompozitora klasične muzike Alberta Bruni Tedeskija. Međutim, 2008. godine, Brunijeva je za magazin Veniti Fer izjavila je da je njen biološki otac Brazilac italijanskog porekla, magnat Mauricio Remert, tada mladi gitarista koji je imao šestogodišnju aferu sa njenom majkom.

Njena sestra je glumica i filmski reditelj, Valerija Bruni Tedeski. Njen brat, Virđnio Bruni Tedeski, umro je 2006. godine od komplikacija zadobijenih HIV virusom. Sa strane biološkog oca ima polusestru, Konsuelu Remert.

Karla je postala model u 19. godini, a radila je kampanje za Dior, Živanši, Ges, Šanel, Karla Lagerfilda, Džona Galijana, Versaće… Bila je 20 najplaćenijih manekenki na svetu sa zaradom od skoro 8 miliona dolara godišnje.

Pre Sarkozija, Karla se zabavljala sa Erikom Kleptonom i Mikom Džegerom. Volela je žurke i sve ostalo što obično ide uz njih… Slikala se gola, a kada se udala za tadašnjeg predsednika Francuske pojavila se njena slika na kojoj je gola koja je prodata za 91.000 dolara.

Nakon manekenstva, Karla se posvetila muzici, tačnije 1997. godine je izdala svoj prvi album.

Deset godina kasnije, Brunijeva je srela sveže razvedenog Sarkozija. Njih dvoje su se upoznali u novembru 2007. godine na jednoj žurki. Odmah su započeli romansu, a već 2. februara 2008. godine su se venčali. Njoj je to bio prvi brak, a njemu treći. Kasnije su dobili ćerku…

Ceo svet priča o lepoj Julijani: Pojavila se na svečanom prijemu i svi su zanemeli! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ne dugo nakon toga, Brunijeva je dobila francuski pasoš, a od tada je napravila niz kontradiktornih izjava o tome da li dalje ima italijansko državljanstvo.

Nakon udaje za Sarkozija u februaru 2008, Brunijeva nastavlja da ga prati tokom državnih poseta, uključujući i onu Ujedinjenom Kraljevstvu u martu 2008, koji je izazvao veliku pažnju u međunarodnoj štampi i javnosti u Velikoj Britaniji i Francuskoj, a to je da ona poseduje kancelariju i osoblje, koje su na raspolaganju na istočnom krilu Jelisejske palate.

Bilo je kontroverzi uoči državne posete Velikoj Britaniji, jer je u to vreme aukcijska kuća Kristi na prodaju stavila fotografiju gole Brunijeve koja je nastala tokom njene karijere manekenke, a prodata je za 91.000 dolara. Veliko interesovanje izazvala je i garderoba Brunijeve, koju je napravio britanac Džon Galijano za francusku kompaniju Dior, što je viđeno kao diplomatski izbor.

Sve u svemu, njena udaja za predsednika je okarakterisana kao skandal...

Bedan život izmučene žene, Jovanke Broz: Oronula vila na Dedinju pamti!

A photo posted by CARLA BRUNI (@carlasarkozy) on Jun 2, 2016 at 3:42am PDT

Kako je Karla Bruni pokrala Globalni fond

Karla Bruni Sarkozi iz humanitarnog Global fonda, sa sedištem u Švajcarskoj, uzela je 2,75 miliona evra i te pare, umesto za kampanju protiv side, dala prijatelju, muzičaru Žulijenu Sivanžu. Inače, Karla Bruni je humanitarni ambasador, a 2010. pokrenula je kampanju „Rodi se bez HIV“, koja ima za cilj da skupi novac za zaštitu majki i dece od side.

Brunijeva je iz Global fonda dala 2,75 evra kompanijama u vlasništvu Žulijena Sivanža uključujući i 608.000 evra uplaćenih direktno njemu i četvorici njegovih kolega na ime promocije humanitarne akcije „Rodi se bez HIV“. Ispostavilo se da je novac koji je dat za kampanju minimalan.

Bivša manekenka i pevačica priznala je da je novac dala Sivanžu da promoviše njen rad i da su tu sredstva trošena po pravilima. Priča se da je on često u Karlinom društvu, kao i da ima sopstvenu kancelariju i sekretaricu u Jelisejskoj palati.

Najbogatija pevačica na ivici propasti: Izjeda je opaka bolest, organi otkazuju, ostala bez dinara!

A photo posted by CARLA BRUNI (@carlasarkozy) on Jul 3, 2016 at 6:34am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs