Modni genije

Ceo svet priča o lepoj Julijani: Pojavila se na svečanom prijemu i svi su zanemeli! (FOTO)

Kad se pojavila na svečanom prijemu predsednika Amerike, svi su zanemeli. Ova žena izgleda fantastično
Moda
10:48h Autor:
Ceo svet priča o lepoj Julijani: Pojavila se na svečanom prijemu i svi su zanemeli! (FOTO)
Foto: Profimedia

U poslednjoj godini mandata, američki predsednik Obama u društvu supruge Mišel Obama posetio je Argentinu gde ih je dočekala lepa supruga argentinskog predsednika kojoj je pošlo za rukom da modno nadmašiti prvu damu Amerike.

Zgodna Julijana Avada oduševljava pomalo netipičnim modnim kombinacijom za prvu damu, a uspela je i da privoli američki Vog koji je naziva savremenom verzijom Džeki Kenedi.

Prilikom posete američkog predsedničkog para prva dama Argentine prezentovala je svoj istančan modni ukus kojim je čak i Mišel Obamu uspela da gurne u drugi plan.

Unuka Grejs Keli na Balu ruža: Prava dama u satenskom Šanel kombinezonu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ova moderna 41-godišnja Argentinka Obamu i porodicu je dočekala u divnoj beloj kombinaciji od glave do pete čiju je belinu razbila torbom boje konjaka i efektnim kaišom.

Za večernje izdanje Julijana Avada odabrala je bledoplavu haljinu do kolena, ukrašenu svetlucavim detaljima i zvoncastim krojem suknje. Za sličnu haljinu identična kroja odlučila se i Mišel Obama, ali zahvaljujući elegantnom stilu koji nosi na tako ležeran način, prva dama Argentine ovaj je put je modno dominirala.

Julijama Avada je treća supruga argentinskog predsednika, a njoj je to drugi brak. U vezi su od 2009., a upoznali su se u teretani, u aristokratskoj četvrti Bario Parkue gde oboje žive.

Viktorija Bekam vraća staru modu na velika vrata: Od proleća ćemo svi nositi ovu obuću! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zbog nje je Makri, bivši gradonačelnik Buenos Aersa, ostavio tadašnju devojku. Venčali su se 2010., a godinu dana kasnije rodila im se kćerka Antonija.

Lepa prva dama poznata je u argentinskom visokom društvu, a deset godina bila je u vezi s belgijskim grofom Brunom Laurentom Barbierom sa kojim ima kćerku Valentinu.

"Nisam se zaljubila u Mauricija na prvi pogled, ali čim smo počeli da izlazimo, odmah sam znala da je on ljubav mog života", rekla je lepa Julijana.

Trik sa odećom je podmladio 20 godina: Gde Kristi (62) dođe, sve se zaustavlja! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs