Zvezde otkrivaju vaš stil odevanja

Moda prema horoskopu: Ovan voli jarke boje, Lav šljokice i krzno

Rak obožava luksuzan donji veš, Jarac klasiku, a Devica izazovnu garderobu. Vodolije su operisane od stila, dok je Vaga modna ikona među znakovima
Moda
13:06h
Moda prema horoskopu: Ovan voli jarke boje, Lav šljokice i krzno
Foto: Shutterstock

Horoskop može da otkrije vaš stajling. Ribe su lude za cipelama, a Škorpije za crnom bojom. Saznajte koji modni stil krasi vaš znak.

Ovan

Kad govorimo o modi i odevanju, Ovnovi su pravi trendseteri. Imaju dobar ukus, ali ponekad mogu da izgledaju smešno u nekim savremenim odevnim kombinacijama. Njihov stil je sportski i opušten, vole jarke boje i moderni izražaj koji privlači pažnju okoline. Šeširi i marame su im omiljeni modni dodaci, kao i ukrasi za kosu, svetlucave ukosnice i češljići.

Bik

Bikovi kupuju najskuplju dizajnersku odeću, ali ne žele da iz ormana izbace stare komade. Muškarci Bikovi imaju mišićavu građu, pa cene suptilnost formalne odeće koja im i dobro stoji. Smeđe i pastelne nijanse odgovaraju njihovom temperamentu. Žene Bikovi treba da izbegavaju oskudne majčice, a umesto njih da biraju elegantne haljine. Njihovi ormani ispunjeni su prijatnim tkaninama kao što su baršun i vuna. Ovaj znak skreće pažnju na vrat lančićima i ogrlicama.

Blizanci

Svestrani Blizanci u ormanu imaju odeću za svaku priliku, od elegantne poslovne odeće do opreme za slobodno penjanje. Ipak, ne zamaraju se previše odevnim kombinacijama. Preferiraju odeću koja se lako pere i kombinuje. Rukavice, narukvice, prstenje spadaju im među omiljene modne dodatke, a slabi su i na torbe i aktovke.

Rak

Rakovi se oblače prema raspoloženju. Menjanjem Mesečeve faze, menja se i njihov ukus. Ljupko varljiv, ovaj znak voli da nosi luksuzno seksi donje rublje ispod konzervativne odeće. Kad je u pitanju nakit, vole srebro i bisere. Omiljeni modni dodatak im je ručni sat, a omiljena odeća pižama.

Lav

Lavovi prate modu i nose elegantnu odeću lepog kroja, koja privlači pažnju. Obožavaju šljokice, saten i svilu, a često nose odeću sa životinjskim printevima i veštačko krzno. Lavovi su veliki fanovi modnih brendova i obično preferiraju jednog ili dva dizajnera. Njihove omiljene boje su crvena, zlatna i crna - što je dramatičniji efekat, to bolje. Obavezan dodatak je zlatni nakit.

Devica

Device su lako uočljive, jer uvek izgledaju vrlo uredno i čisto. Nose izazovne komade, a mogu da izgledaju senzacionalno čak i u ležernoj odeći. Tajna njihovog izgleda je u detaljima. Ovaj znak voli da naglasi kroj pomoću modnih dodataka. Šal ili čarape vizuelno naglašavaju klasične oblike, ali treba da izbegavaju velike komade nakita i bižuteriju. Odeća ovog znaka je izrađena od najfinijijh tkanina, a gotovo da su alergični na poliester.

Vaga

Vaga je modni stručnjak Zodijaka. Ona zna najnovije trendove i najbolji izgled sezone. Muškarci i žene Vage mogu da izgledaju vrlo seksi i privlačno u svakoj odeći. Providne tkanine, lepršavi materijali i pastelne boje su im omiljene. Svoju modnu kombinaciju upotpuniće torbicom i nakitom sa perlicama i mirisom na cvetnoj bazi.

Škorpija

Škorpije su najseksipilniji znak Zodijaka. Za njih je odeća sredstvo zavođenja. Ovaj znak voli crnu boju, ali i tamnoplavu ili tamnocrvenu. Svaka Škorpija ima omiljeni par crnih pantalona. Nije neuobičajeno da kupe više komada omiljenog odevnog predmeta. Žene ovog znaka su slabe na čizme.

Strelac

Nezavisni Strelčevi se ne rukovode modom, ali pokušavaju da stvore sopstveni stil, što ponekad može izgledati kao prava katastrofa. Pošto su stalno u pokretu, Strelčevi imaju više farmerki, majica, trenerki i debljih jakni u ormanu. Ovaj prijateljski znak naginje prema zemljanim tonovima kao što su narandžasta, smeđa i žuta. Obuću biraju prema udobnosti, a ne modi. Obavezno imaju lepu kožnu jaknu i par otkačenih sunčanih naočara.

Jarac

Kada je u pitanju odeća, Jarac jednostavno želi najbolje. U njihovom ormanu nećete naići na sintetičke tkanine. Poznati su po lepim nogama, tako da Jarčevi preferiraju uže pantalone i suknje sa dubokim prorezima. Sve ostalo u njihovoj garderobi je klasično i po meri. Ne nose previše nakita, ni drugih modnih dodataka.

Vodolija

Vodolije se uopšte ne zamaraju za modu. Nemojte se začuditi ako ih vidite u trodelnom odelu sa vojničkim čizmama ili u trenerci sa elegantnim cipelama. Njihovom karakteru odgovaraju asimetrične linije. Često ih možete videti u vintage trgovinama. Vole da se vraćaju u prošla vremena noseći široke pantalone i platforme.

Ribe

Ribe su jednostavne, a njihova odeća odražava njihovu posebnost. Garderobom ističu osetljivu i osećajnu narav. Ovi sanjari vole lepršavi šifon, svetlucavu svilu i plavu boju. Žene Ribe često biraju haljine ili suknje radije nego pantalone, a muškarci Ribe prilikom odevanja više pažnje obraćaju na udobnost nego na stil. Sve Ribe obožavaju cipele, pa će imati zapanjujući broj obuće u ormanima, ispod kreveta, iza kauča.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Horoskopmoda