Pepeljuga u pevačkim vodama

Nina Badrić: Imam sobu za cipele

Popularna pevačica je otvoreno priznala da ne zna broj svojim cipelama, kao i da prema njima gaji sličan odnos kao i sa muškarcima
Moda
21:18h Autor:
Nina Badrić: Imam sobu za cipele
Foto: Kurir Arhiva

Zagrebačka pevačica Nina Badrić, koja je zaštitno lice jednog brenda obuće kaže da je njen odnos prema cipelama ljubavnički:

"Osvajaju me na prvi pogled, uvek znam da prepoznam one prave, po nečemu posebnom, kakve neće imati baš svaka žena u gradu, a ni pevačica na sceni. Cipele po mojoj meri moraju da budu malo drugačije, a favorit su mi jedne s platformom od plute i potpeticom u obliku ruže. Zapažene su gde god se u njima pojavim."

Kada mora da bira između kvaliteta i izgleda, Nina kaže da se taj odnos sa godinama promenio:

"Baš kao i u životu, pre sam prednost davala izgledu, a sada biram kvalitet. Zapravo, biram udobnost jer problematično je izdržati koncert u neudobnim cipelama. Sećam se kad mi je Tereza Kesovija rekla: "Nećeš ti, mala, još dugo moći da hodaš na potpetici od 12 cm". I bila je u pravu. Sada već imam svoje modele samo za nastupe."

Ne zna koliko pari cipela ima, a isto važi i za torbe: "Dobrih nikad previše, nisam ih brojila, a za njih imam i sobu. Iskreno, cipele i dobre torbe su mi slabost", zaključila je za Gloriju svoju pravu žensku ispovest popularna pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs