Princeza novog doba

Potpuno drugačija: Princeza Dena ostavila bez daha sve modne kritičare! (FOTO)

Ona je vlasnica veoma ekskluzivnog butika u Dohi i Rijadu, redovno posećuje modna dešavanja kako bi njen butik išao u korak sa najnovijim trendovima
Moda
00:40h Autor:
Potpuno drugačija: Princeza Dena ostavila bez daha sve modne kritičare! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 7 Foto: Profimedia

Saudijska princeza Dena Aljuhani Abdulaziz vlasnica je dva ekskluzivna butika D'NA u Rijadu i Dohi i potpuno je posvećena modi.

Redovno posećuje Nedelje mode koje se održavaju u svetskim metropolama u potrazi za odevnim komadima koji će se naći u ponudi njenog butika.

Kraljica Elizabeta: Apsolutni vladar dobrog stila! (FOTO)

Modni stručnjaci Denu hvale zbog njenog prepoznatljivog i eklektičnog stila. Zahvaljujući zanimljivim modnim izborima znatno se razlikuje od evropskih princeza koje se obično uzimaju kao primer sjajno odevenih žena.

Mnogi smatraju da je stilom odavno nadmašila Kejt Midlton koja je nekoliko godina za redom proglašavana za najbolje obučenu članicu kraljevskih porodica i sigurni su da će je uskoro "izgurati" s tog trona.

8 saveta modnog genijalca: Moda dođe i prođe, ali stil je večan!

Princeza Dena nije jedina modno "hrabra" pripadnica kraljevskih porodica čiji je stil nadaleko hvaljen - njeno veličanstvo Mozu bint Nasser proglašavaju jednom od najbolje obučenih žena na svetu.

Zovu je boginjom stila: Supruga katarskog šeika o kojoj bruji ceo svet! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs