Pogledajte

Luj Viton kolekcija za jesen 2016: Kožni kostimi, animal print i sportski šik! (FOTO)

Luj Viton kolekcija za jesen/zimu 2016/17, inspirisana futurističkim motivima, predstavljena je na reviji mode u Parizu
Moda
01:00h Autor:
Luj Viton kolekcija za jesen 2016: Kožni kostimi, animal print i sportski šik! (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 11 Foto: Reuters

Za kraj Pariske nedelje mode jedna poslastica za sve: nova kolekcija modne kuće Luj Viton na čelu sa maestralnim Nicolasom Ghesquièreom, piše Elle.rs.

PFW završen je revijama brendova Hermes, Miu Miu i Luj Viton.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Iako vreme u Parizu i nije inspirativno i ni malo ne liči na proleće, najuticajnije ličnosti modnog sveta okupile su se u Bois de Boulogne. Pre nego što zavirimo u sam eneterijer i spisak gostiju, nešto više o tek prikazanim kreacijama.

Jesen po Vitonu biće ispunjen sportskom ekstravagancijom i šikom i naravno neizbežnim Luj Viton torbama.

Enterijer nas je na samom početku definitivno oborio s nogu! Ledeno plave skulpture koje su bile postavljene na pisti su u kombinaciji sa svetlom izgledale nestvarno, kao da pistu okružuje bezbroj ogledala.

Luksuz u stilu Dolče i Gabane: Raskošne haljine, šljokice i detalji za jesen 2016! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Zvezde prvog reda Ghesquièreove revije su njegovi dugogodišnji klijenti i pre svega poštovaoci njegovog rada, među kojima su viđeni Selena Gomez, Oskarovka Alicia Vikander, francuska ikona filma i stila Katrin Denev, Zendaja i mnogi drugi.Natali Vestling prva je prošetala novu kolekciju i nagovestila da ćemo ovu jesen provesti u sportskoj eleganciji. Ona je nosila all leather kombinaciju: kaput sa zlatnim detaljima, crvene kožne pantalone i crne combat čizme.

Dior kolekcija za jesen 2016: Crna elegancija, kaputi, pensil suknje! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Haljine kratkih rukava

upotpunjene su printovima od klasičnog konopca do romantičnih cvetova. Sportski šik upotpunjen je drečavo plavom i zelenom bojom na pletenim džemperima.

Zaključili smo da je figura peščanog sata definitivno osvojila modne piste, pa ni Nikolas nije ostao ravnodušan. Njegove manekenke su nosile prsluk koji je u predelu kukova poprimio sad već uveliko zaštitni znak Kim Kardašijan.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Imati Luj Viton torbu uvek je predstavljalo prestiž, statusni simbol, ali ovoga puta su izostale čuvene "monogram" torbe sa još čuvenijim logoom. Ranac sa lepoard printom, oversize torbe u sivoj boji i mini torbe sa velikom kopčom biće sigurno hit ove jeseni među zaljubljenicima u torbe.

Preostale fotografije sa revije pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs