Pogledajte

Ključalo je na reviji Luj Vitona: Slavni manekenski duo i momenat za pamćenje! (FOTO)

Britanske modeling zvezde odazvale su se rado pozivu bliskog i dragog prijatelja

Moda
15:43h Autor:
Ključalo je na reviji Luj Vitona: Slavni manekenski duo i momenat za pamćenje! (FOTO)
Foto: AP / Francois Mori

Prošle nedelje sve nas je iznenadila vest kako umetnični direktor muških kolekcija u Luj Vitonu, Kim Džouns odlazi iz prestižnog francuskog brenda. Kim se od brenda ali i poklonika njegovog seznibilteta oprostio sinoć u Parizu, prikazavši svoju poslednju kolekciju za slavni brend, piše Elle.rs.

Engleski dizajner se poklonio poslednji put pariskoj publici u društvu dve dugogodišnje prijateljice i ikone modelinga -Kejt Mos i Naomi Kembel.

Britanske modeling zvezde odazvale su se rado pozivu bliskog i dragog prijatelja i nalik Sindi, Klaudiji, Naomi, Karli i Kristi omogućile da modni svet dobije još jedan momenat za pamćenje.

foto: EPA / Christophe Petit Tesson

Obe manekenke su bile odevene u pvc mantile sa brendiranim logom kuće po celoj površini trenča koji je izgledao kao najluksuzniji komad na planeti.

Naomi je bila u crnom, Kate u boji konjaka, dok su obe zvezde na nogama imale čizme u stilu martinki, u skladu sa bojom mantila. Legendarni manekenski duo videli smo poslednji put zajedno u maju prošle godine kada su devojke bile deo humanitarne revije Runway for Relief, održane tokom Kanskog festivala.

foto: EPA / Christophe Petit Tesson
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs