Kreator Olivije Rustin za slavnu modnu kuću

Balmen kolekcija za proleće/leto 2018: Slavni modeli u spektakularnim kreacijama!

Revija je izazvala ovacije na Nedelji mode u Parizu

Galerije
20:50h Autor:
1 / 13 Foto: AP / Francois Mori

Činilo nam se kako je apsolutno nemoguće da revija nekog većeg brenda na ovosezonskim nedeljama mode prođe bez Kaje Gerber, Kendal Džener i Điđi Hadid. Međutim, izuzetak iskušava pravilo, piše Elle!

Ukoliko ste pratili revije na trenutno najvećem modnom događaju na svetu, a to je aktuelna Nedelja mode u Parizu, kojoj su prethodile one u Milanu, Londonu i Njujorku - onda ste vrlo verovatno primetili neka poznata lica koja odavno nismo videli na reviji nekog brenda.

Prekretnica svega bila je naravno revija o kojoj se i dalje bruji u modnim krugovima, ona modne kuće Versaće koja je održana na zatvaranju Nedelje mode u Milanu. Pistom su ruku pod ruku prošetale najveće modeling zvezde 90-ih Naomi Kembel, Sindi Kraford, Karla Bruni, Klaudija Šifer i Helena Kristensen.

Počast je odata najspektakularnijoj eri modelinga, modnoj kući koja ih je proslavila, ali i ovim vanvremenskim lepoticama, koje izgledaju zavidno i tri decenije kasnije.

Modne ikone na reviji Sen Loren: Pogledajte ko je sedeo u prvom redu!

foto: Reuters / Benoit Tessier

I dok smo se pitali da li ćemo još na nekoj reviji videti supermodele, pod pariskim svetlima dogodila se prava ekspanzija lica na koja je modni svet zaboravio ili se makar tako čini. Dok je većina brendova mešala "staro" i "novo" da se tako izrazimo, Olivije Rustin odlučio je da predstavi Balmen kolekciju za narednu sezonu sa licima koja su zaboravljena, ali nikako manje značajna.

foto: Reuters / Benoit Tessier

U pitanju su Natalija Vodijanova, Nataša Poli, Ana Selezneva, Kasija Štrus i Karolina Kurkova, devojke koje su mahom prešle tridestu, a žarile su i palile tokom 2000-ih. Jer ko bolje predstavlja povratak trendova iz ovog perioda od zvezda u koje su tada bili uprti reflektori?

Neočekivana, drugačija, originalna: Dior kolekcija za proleće/leto 2018!

foto: AP / Francois Mori

Da je ovo bio pravi potez najbolje svedoče ovacije koje je izazvala revija.

foto: AP / Francois Mori
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs