Sa TV ekrana u modne vode

Lejton Mister je novo lice brenda Naf Naf

Dok je njena koleginica, Blejk Lajvli, zauzeta promovisanjem Guči parfema, lepa brineta je zaštitno lice francuskog brenda za sezonu jesen/zima 2013/2014. godine
Moda
04:16h
Lejton Mister je novo lice brenda Naf Naf
Foto: Reuters

Glumica i pevačica Lejton Mister (Leighton Meester), koja se proslavila ulogom Bler Voldorf (Blair Waldorf) u seriji Tračara (Gossip Girl), je novo lice reklamne kampanje francuskog brenda Naf Naf. Slikanje zimske kampanje je završeno, a fotografije će se pojaviti tokom oktobra.

Misterovoj, koja je u vezi sa Adamom Brodijem (Adam Brody), ovo nije prvi put da se našla u ulozi modela. Prethodno je pozirala za Ribok (Reebok), parfem Vere Vang (Vera Wang) Lovestruck, kao i za italijansku kuću Misoni.

Magazin Pipl (People) ju je zajedno sa ostalim glumcima iz popularne Tračare uvrstio među 100 najlepših ljudi na svetu. Misterova, koja se rodila u zatvoru, je poznata po opuštenom i ležernom stilu, a dp sada je krasila brojne naslovne strane modnih magazina.

Naf Naf je osnovan 1973. godine, ali je najveću popularnost imao 80-ih i 90-ih godina. Misterova se pridružuje američkoj glumici Esteli Voren (Estella Warren) i brazilskoj lepotici Ani Beatriz (Ana Beatriz Barros), koje su takođe bile zaštitna lica ovog brenda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs