Mladi, lepi i zaljubljeni

Adam Brodi i Lejton Mister: od tinejdžerskih serija do romanse

Proslavili su se u hit TV serijama, a sada grade filmske karijere, držeći se za ruke i razmenjujući nežne poglede
Šuška se
23:14h
Adam Brodi i Lejton Mister: od tinejdžerskih serija do romanse
Foto: Fanforum

Adama Brodija (Adam Brody) smo upoznali u seriji The O.C., u kojoj je glumio Seta, šarmantnog štrebera. Lejton Mister (Leighton Meester) se proslavila ulogom Bler Voldorf (Blair Waldorf) u seriji Gossip Girl. Obe serije su dostigle fantastičan uspeh i obe je producirao Džoš Švarc (Josh Schwartz). Lejton se jedno vreme zabavljala sa Sebastijanom Stenom (Sebastian Stan), koji je glumio u Gossip Girl, a Brodi sa Rejčel Bilson (Rachel Bilson), sa kojom je romansu imao i u seriji The O.C.. Iako se nikada nisu našli na velikom ili malom platnu zajedno, Lejton i Adam su pronašli jedno drugo i već nekoliko meseci uživaju u ljubavi.

Iako važe za par koji se drži daleko od očiju javnosti, premijera Adamovog filma, Some Girl(s), je protekla u znaku zaljubljenog para. Lejton je blistala u tirkiz-plavoj haljini, uz koju je uklopila pastelnu torbu i sandale. Adam se, takođe, pojavio u nešto tamnijim nijansama plave, a oboje su izgledali i ponašali se krajnje ležerno.

Film Some Girl(s) je komedija sa elementima drame, a uz Brodija se pojavljuje i Kristen Bel (Kristen Bell), koju uskoro čeka snimanje filma Veronica Mars. Zanimljivo je i to da je Kristen bila deo Gossip Girl ekipe, ali samo kao narator. Nju je proslavila serija Veronica Mars, a zahvljajući fanovima, serija je uspela da dobije zeleno svetlo i sa malih stigne i do velikih ekrana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs