Problematična moda

10 stvari koje muškarci nikad ne žele da vide na ženi!

Bilo da je reč o prenaglašenim usnama ili očima, činjenica je da 80 ossto muškaraca preferira umereno našminkane žene, dok im one sa puno šminke deluju vulgarno
Moda 19.01.2016. - 14:32h Autor: Stil / 24sata.hr
Foto: Shutterstock

Privlačna žena je lepa u svemu što obučeIli ipak nije tako?

 

Brojni muškarci će, mada retko pred partnerkom, ipak priznati da im određeni modni dodaci nisu nimalo privlačni, a neki su čak i ružni. Koliko god se o ukusima ne raspravljalo, otkrijte top 10 stvari koje muškarci ne voli da vide na ženi:

 

Kako da se obučete kao dama: 8 ključnih trikova za prefinjen izgled! (FOTO)

 

1.  Veštački nokti
Negovane ruke i lepi nokti uvek su adut, ali postoji i stvar koja se zove preterivanje. Predugački, previše ukrašeni ili upadljivo veštački nokti ružni su za čak 90 odsto muškaraca.

 

2. Čizme-patofne
Popularne u ovo zimsko doba, čizme-patofne su vrsta obuće koja muškarcima deluje neprivlačno jer nema konkretan oblik i izgleda dečije. Sa ovim mišljenjem se slaže oko 70 odsto muškaraca.

 

Prava dama: 10 navika koje vas izdvajaju iz mase nekulturnih žena!

 

3. Nanizane narukvice
Narukvice mogu lepo da upotpune odevnu kombinaciju i deluju vrlo ženstveno, ali ako je ruka puna narukvica i to zvecka na sve strane, naročito ako su one u jarkim bojama i deluju dečije, one se neće svideti preko 60 odsto muškaraca.

 

 

4. Patike sa platformom
Jedan od modnih trendova koji je popularan poslednjih godina su patike sa "skrivenom" platformom, koje simuliraju cipele sa štiklom i daju visinu, ali izgledaju kao patike. One su ružne za preko 90 odsto muškaraca.

 

5. Viseće kape
Popularne viseće kape dame često biraju u hladnim danima, jer greju i ne kvare frizuru. Muškarci im zameraju što deluju nemarno i previše dečački.

 

6. Platforme
Većina žena ih obožava jer su poput cipela sa štiklom, ali mnogo udobnije. Međutim, više od 65 ossto muškaraca kaže da im ova obuća deluju glomazno, poput čamaca.

 

10 stvari koje žene od stila ne drže u kući: Dom prave dame odiše ljubavlju!

 

 

7. Viseće pantalone
Pantalone po uzoru na dimije ili bilo koji široki, takozvani boyfriend model čiji šav visi prema kolenima ružan je za 70 odsto muškaraca.

 

8. Baletanke
Još jedan par obuće koji skoro svaka žena ima su baletanke. Njima deluju idealno - imaju formu cipele, a udobnije su od patika i štikli. Međutim, oko 55 ossto muškaraca smatra da u njima noga deluje "patkasto".

 

9. Jaka šminka
Bilo da je reč o prenaglašenim usnama ili očima, činjenica je da 80 odsto muškaraca preferira umereno našminkane žene, dok im one sa puno šminke deluju vulgarno. Detalji koje su izdvojili kao najgore su nenormalno velike veštačke trepavice i istetovirane obrve.

 

10. Prevelike naočare za sunce
Za više od 70 odsto muškaraca, naočare za sunce koje prekrivaju više od polovine lica su jedan od najodbojnijih detalja.

 

Po uzoru na Amal Kluni: 7 tajni stila sa kojima svaka žena može da izgleda bolje! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs