Ugledajte se na njih

10 stvari koje žene od stila ne drže u kući: Dom prave dame odiše ljubavlju!

Zbirke igračaka, generalno, a naročito lutaka, pokazuju da ste zauvek ostali zarobljeni u detinjstvu
Enterijer
16:14h Autor:
10 stvari koje žene od stila ne drže u kući: Dom prave dame odiše ljubavlju!
Foto: Shutterstock

Dizajneri tvrde da vaš dom može otkriti sve o vama. Prenosimo vam savete najboljih dizajnera po izboru slavnog časopisa Elle Decor o tome šta jedna dama s puno ukusa ne bi smela da drži u svom enterijeru, piše Lisa.rs.

Previše ženstvenih detaljaKarneri, resice, pink ukrasi... Nipošto ne preterujte sa ženstvenim detaljima koji mogu biti odlični dok ostanu zaista detalji.

"Čitav stan u pink boji? Nipošto!", kaže dizajnerka Nikol Fuler.

Aranžmani od veštačkog cveća"Ako ugledam u vašem domu aranžman od svilenog cveća, to za mene znači samo jednu poruku - odustala sam od svega i za mene više nema nade", tvrdi Suzan Ferije.

Donose nesreću i izvlače život iz vas: 5 stvari koje odmah treba da izbacite iz kuće!

Plišane životinje (naročito na krevetu)"U domu jedne žene mora biti jasno da odiše ljubavlju", kaže dizajner Džon Kol, ali dodaje da to ne uključuje i uspomene iz detinjstva.

"Ako ste odrasla devojčica, poklonite svoje igračke onima koje još nisu odrasle!", savetuje ona.

Uramljene poruke"Još ako su izrađene goblenom, poruke u stilu život pripada samo tebi, poručuju da je osobi neprekidno potrebna pomoć i podrška", kaže Suzan Ferije.

Kozmetički proizvodi na svakom mestuAko ih ima u kupatilu, na komodi u dnevnoj sobi, pred ogledalom u predsoblju, to je već dizajnerski problem.

"Zaista nije neophodno da svako ko vam uđe u kuću stekne punu sliku o tome koliko kozmetike i šminke vi upotrebljavate", kaže dizajner Rajan Vajt.

Kolekcije lutakaZbirke igračaka, generalno, a naročito lutaka, pokazuju da ste zauvek ostali zarobljeni u detinjstvu, misli M. A. Alen.

"Doživljaj je jeziv, a naročito odbija muškarce", kaže ova mlada dizajnerka.

Za kuću punu para, poštujte ovih 10 pravila: Ne pozajmljujte komšijama hleb i so!

Porodične fotografije pored krevetaDizajneri imaju samo dve reči za to: nimalo seksi!

Mnoštvo fotografija kućnih ljubimaca"Koliko god da su slatki, ako ispunite zid njihovim slikama, to nikad ne ispadne dobro", kaže Fulerova.

Uspomene iz srednje školeDizajneri su i tu nemilosrdni: ti su dani prošli!

Mnogo rasparenih komada nameštajaDom u kojem ima mnogo rasparenih komada deluje konfuzno. Jedan do dva stil brejkera su sasvim prihvatljivi i čine enterijer dinamičnim.

Kako da se obučete kao dama: 8 ključnih trikova za prefinjen izgled! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs