Za ljubitelje mode i filma

Kara Delevinj i Farel Vilijams u Lagerfeldovom filmu o čuvenom Šanel kostimu! (FOTO, VIDEO)

Lagerfeld se u filmu bavio jednom epizodom u životu Gabrijele (pravo ime Koko) Šanel, koju glumi Džeraldina Čaplin, dok je kreatorka boravila na odmoru u predgrađu Salzburga 1954.
Moda
13:22h Autor:
Kara Delevinj i Farel Vilijams u Lagerfeldovom filmu o čuvenom Šanel kostimu! (FOTO, VIDEO)
Foto: Instagram / Caradelevingne

Čuveni modni dizajner Karl Lagerfeld otkrio je danas detalje o svom filmu "Reinkarnacija", koji su inače do sada držani u strogoj tajnosti. Ostvarenje se bavi istorijom čuvenog Šanel kostima, a u njemu glume Kara Delevinj i Farel Vilijams.

http://www.youtube.com/watch?v=cGXqK0vfKbE
Farel
Kara

Lagerfeld se u filmu bavio jednom epizodom u životu Gabrijele (pravo ime Koko) Šanel, koju glumi Džeraldina Čaplin, dok je kreatorka boravila na odmoru u predgrađu Salzburga 1954. U hotelu je upoznala radnika kojeg glumi Farel, a on je nosio uniformu koja joj je poslužila kao inspiracija za čuveni kostim, prenosi Glamour Magazine.

Sam Lagerfeld je prezadovoljan saradnjom sa umetnicima i manekenkom.

"Nište od ovoga ne bi bilo moguće da nije bilo Farela Vilijamsa, Kare Delevinj i Džeraldine Čaplin. To je savršena ekipa. Farel je genije, a Džeraldina, u godini njenog velikog povratka, najbolja u ulozi Gabrijele Šanel", izjavio je kreator.

"Bila sam presrećna, mislim da sam vrištala od sreće Farelu preko telefona", izjavila je Kara o trenutku kada je saznala za svoju ulogu.

Film će svoju premijeru imati 1. decembra u Salzburgu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs