Jedan od najlepših izdanja princeze Dajane iz 90-ih, nosi se ponovo za jesen: Tajna dobrog izgleda krije se u ovoj boji

Jedan izgled princeze Dajane ponovo dospeva u javnost kao pravi hit ove jeseni. Za šik izgled tajna se krije u ovoj boji

Moda
Jedan od najlepših izdanja princeze Dajane iz 90-ih, nosi se ponovo za jesen: Tajna dobrog izgleda krije se u ovoj boji
Foto: Profimedia

Princeza Dajana je svojim jedinstvenim stilom ostavila neizbrisiv trag, a jesen 2024. donosi povratak jednog od njenih nezaboravnih izgleda iz devedesetih godina – onog koji spaja eleganciju i ležernost u savršenom skladu.

Princeza Dajana je na slici uparila jednostavne, uske bele pantalone sa maslinasto-zelenim blejzerom sa duplim kopčanjem, čime je postigla sofisticirani balans između opuštenog i formalnog stila.

Tajna dobrog izgleda krije se u boji blejzera koji je ponela, jer tamna nijansa kojoj pripada doneće dašak skupog izgleda.

Takođe, dobro je pristupiti odevanju kao Dajana. Neka naglasak bude na struku, koji je istaknut širokim kožnim kaišem, poput njen u braon boji, što daje celokupnom stajlingu dodatnu strukturu i naglašava figuru.

Uz to, bele pantalone donose čistoću i svežinu u ansambl, dok braon mokasine sa kontrastnim detaljima savršeno upotpunjuju kombinaciju, dodajući dašak vintidž šarma.

Jedan od razloga zašto ovaj izgled ponovo dolazi u modu jeste njegova bezvremenska elegancija koja odgovara različitim prilikama. Kombinacija je savršena inspiracija za svakoga ko želi da ponese dašak princezine prefinjenosti.

Saveti za nošenje ovog izgleda u 2024. godini uključuju modernizaciju uz dodavanje modernih torbi i aksesoara u jesenjim tonovima, poput bogate braon ili tamno crvene boje(bordo).

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs