Severina pukla na torbu 2500 evra da bi je nosila sa farmerkama i belom majicom: Svi zanemeli kako moćno izgleda

Pevačica Severina Vučković, svaki put oduševljava svojim modnim kombinacijama, a sada nas je posebno oduševila odabirom torbe.

Moda
20:04h
Severina pukla na torbu 2500 evra da bi je nosila sa farmerkama i belom majicom: Svi zanemeli kako moćno izgleda
Foto: ATA Images

Severina je ponovo pokazala zašto važi za jednu od najstilizovanijih zvezda na našim prostorima, ovoga puta oduševivši prolaznike sofisticiranim, ali ležernim izdanjem koje savršeno kombinuje luksuz i udobnost.

Njeno pojavljivanje u ovom stajlingu izazvalo je mnogo pažnje, pre svega zahvaljujući torbi modela Sen Loran sak de žur (fr.Sac de Jour), koja se na tržištu prodaje za oko 2500 evra. Ovaj bezvremenski komad odlično je istakao Severininu ljubav prema luksuznim detaljima i naglasio njenu sposobnost da balansira između ekstravagancije i svedenosti.

Ostatak kombinacije bio je jednako impresivan. Severina je odabrala par svetlih, širokih farmerki visokog struka, koji su se savršeno uklopili sa klasičnom belom majicom.

Ova naizgled jednostavna kombinacija poprimila je potpuno novu dimenziju zahvaljujući bordo kožnoj jakni, koja je ansamblu dala dozu eklektični i moderan prizvuk.

Jakna, koja se odlično uklopila uz njen ten i kosu, unela je element sofisticiranosti u njen celokupni izgled, dok su crne čizme sa špicastim vrhom dodatno produžile njenu figuru.

U nastavku pogledajte još njenih savršenih modnih kombinacija:

1 / 8 Foto: Printskrin@severina/Instagram

Svoj prepoznatljivi glamur Severina je upotpunila crnim sunčanim naočarima modernog, pravougaonog okvira, koje su njenom licu dale moćan i misteriozan izgled. Ove naočare su savršeno zaokružile njenu kombinaciju, donoseći još jedan detalj koji govori o njenom besprekornom osećaju za estetiku.

Severinin stajling na ovom događaju savršeno balansira između ležernog uličnog stila i luksuznog minimalizma. Ona uspeva da spoji komade koji na prvi pogled deluju jednostavno, ali u kombinaciji sa vrhunskim dodacima poput Sen Loran torbe, njen izgled postaje prava modna poslastica.

Ovaj ansambl je odličan primer kako pažljivo odabrani detalji mogu podići svaki izgled na viši nivo, a Severina je još jednom pokazala zašto je pravi modni uzor mnogima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs