Jedna od najlepših ćerki Holivuda očitala lekciju u oblačenju: Ovo je jedina haljina koja svim ženama savršeno stoji

Jedina haljina koja pristaje savršeno svim damama, defintivno je ova koju je ponela ćerka slavnog Džona Travolte, Ela Blu Travolta.

Moda
22:05h
Jedna od najlepših ćerki Holivuda očitala lekciju u oblačenju: Ovo je jedina haljina koja svim ženama savršeno stoji
Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Ela Blu Travolta, još jednom je pokazala da je jedna od najlepših ćerki Holivuda i oličenje sofisticiranosti i elegancije, posebno kada je reč o svečanim događajima, kao što je 4. godišnja gala Muzeja filmske akademije.

Ovaj stajling, savršeno prilagođen njenoj figuri, odiše klasikom i suptilnom elegancijom. Dior haljina, izrađena od laganog tila koji nežno pada i oblikuje siluetu, u sebi nosi bezvremenski šarm, a tanke bretelice dodaju notu jednostavnosti koja je prava umetnost sama po sebi.

Ela Travolta
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kada nosite ovakvu haljinu, ne treba vam mnogo dodataka — upravo ta jednostavnost je ono što pruža eleganciju. Ela je to savršeno postigla, dopunivši ovaj izgled tankim ogrlicama koje se skladno uklapaju i naglašavaju njenu gracioznost.

Ovakva kombinacija je nepogrešiv izbor za formalne događaje, bilo da je u pitanju svadba, pozorište, ili neki drugi poseban događaj. Crna boja uvek pruža sigurnost, ali i otvara prostor za eksperimentisanje sa aksesoarima i obućom, a Ela je to savršeno izbalansirala.

Ela Travolta
foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Ono što dodatno podiže ovaj izgled na viši nivo su njene elegantne crne potpetice, ukrašene belim detljem na peti, koji predstavljaju pravi primer kako i najsitniji elementi mogu doprineti celokupnom utisku.

Cipele su odabrane s takvom pažnjom da dopunjuju jednostavnost haljine, bez skretanja pažnje sa njene savršeno oblikovane figure i smelog izbora.

Ovaj izgled je primer kako jedna klasična haljina može biti univerzalan odgovor na večitu dilemu “šta obući” kada su u pitanju formalni događaji. Kombinacija crne boje i prozračne tkanine odiše večnim glamurom, pružajući sigurnost da sa ovakvim izborom jednostavno ne možete pogrešiti.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs