Ovo je najsavršenija kombinacija boja za žene 50+ u kojoj vam neće niko izaći na crtu: Naglašava struk i izdužuje figuru

Džejmi Li Kertis očarala je u kombinaciji boja idealnoj za žene 50 plus.

Moda
18:50h
Ovo je najsavršenija kombinacija boja za žene 50+ u kojoj vam neće niko izaći na crtu: Naglašava struk i izdužuje figuru
Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džejmi Li Kertis, jedna od najistaknutijih glumica svoje generacije, ne samo da oduševljava svojim glumačkim talentom već i svojim modnim izborima, koji služe kao inspiracija za žene širom sveta. Na nedavnom događaju, Kertis je pokazala kako savršeno kombinovati jednostavnost i sofisticiranost, posebno za žene starije od 50 godina.

Nosila je besprekorno belo odelo koje je idealno za sve prilike – od poslovnih sastanaka do svečanih događaja. Beli sako, koji je savršeno krojen i naglašava struk, uparila je sa širokim pantalonama, što daje izdužen i elegantan izgled. Ovaj monohromatski ansambl nije samo moderan već i izuzetno laskav za žene u zrelijim godinama, jer bela boja odiše čistoćom, svežinom i bezvremenskom elegancijom.

Džejmi Li Kertis
foto: Flash / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kombinacija crnog topa ispod sakoa dodaje kontrast i dubinu celokupnom izgledu, dok crne salonke sa špicastim vrhom pružaju završni dodir eleganciji. Ovakav odabir obuće vizuelno produžava figuru, a ujedno ostavlja dojam sofisticiranosti.

Džejmi je dodatno istakla svoju individualnost kratkom sedom frizurom, koja je postala njen zaštitni znak, dok su jednostavne crne naočare zaokružile minimalistički, ali upečatljiv izgled.

Džejmi Li Kertis
foto: Flash / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo je savršena kombinacija za žene starije od 50 godina jer naglašava samopouzdanje i gracioznost. Bela boja je simbol elegancije i čistoće, dok crni detalji dodaju sofisticiranost i ozbiljnost. Ovakav izgled nije samo moderan već i praktičan – može se nositi u raznim prilikama, a uz minimalne promene u aksesoarima, lako može preći iz dnevnog u večernji izgled.

Džejmi Li Kertis je, još jednom, pokazala da moda ne poznaje godine i da je moguće izgledati i osećati se besprekorno u bilo kojem periodu života.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs